NARENCİYE FESTİVALİ BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NARENCİYE FESTİVALİ BAŞLIYOR


 

Bu yıl 6’ıncısı gerçekleştirilecek olan Uluslararası Mersin Narenciye Festivali hazırlıkları figür süslemeleri Yenişehir Fuar Alanı’nda başladı.

Mersin’de bu yıl 6’ıncısı gerçekleştirilecek Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nin hazırlıkları son sürat devam ediyor. Festival tertip komitesinden yapılan açıklamada, festivaldeki etkinliklerde kullanılacak figür süslemelerinin Yenişehir Fuar Alanı’nda 70 kişilik bir ekiple başladığı bildirildi. 500 binden fazla narenciye ürününün kullanılacağı figür süslemeleri yaklaşık 3 hafta boyunca devam edecek. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali kapsamında 10’u mobil olmak üzere 30 figür yer alacak. Bu yıl 30’a yakın ülkeden gösteri gruplarının katılacağı 6’ıncı Uluslararası Mersin Narenciye Festivali 70 dönümlük arazide yapılacak.

Yerli ve yabancı 2 bin 500 göstericinin katılmasının planlandığı kortejin yanı sıra festival kapsamında; narenciye temalı özel tasarım kıyafetleri defilesi, aşçılık bölümlerinde okuyan öğrencilerin, restoran ve otellerdeki şefler ile kendine güvenen vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilecek olan Narenciye Lezzetleri Yarışması ve Gastro Show, Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören kadınların maharetli ellerinden çıkan, birbirinden güzel el işleri sergisi, satranç turnuvası ödüllü Foto Maraton Yarışması denizde yelken ve flyboard gösterileri gerçekleştirilecek. Mersin tarihinin en büyük buluşması 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali 17-18 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA