İYİ PARTİ İL DİVAN KURULU BELİRLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ İL DİVAN KURULU BELİRLENDİ


 

İYİ Parti Mersin İl başkanlığı gerçekleştirdiği son yönetim kurulu toplantısında divan kurulunu oluşturarak yerel seçimlerle ilgili programını netleştirdi. İYİ Partili aday adayları 20 gün içinde sahalara inecek.

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı, gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında gündeme dair konuları değerlendirerek görev bölümü yaptı. Parti il başkanlığından toplantıya ilişkin yapılan açıklamada; İl Başkanı Servet Koca başkanlığında İl binasında gerçekleştirilen toplantıda İl divan kurulunun da belirlendiği bildirildi. Toplantıda konuşan il başkanı Servet Koca, yerel seçim programları hakkında bilgi vererek şunları söyledi: “Önümüzdeki 20 gün içinde Belediye Başkan Aday Adaylarımız sahaya inecekler. Aralık ayından itibaren de resmi kurum ve kuruluşlarında görev yapan ancak Belediye Başkan Adaylığı ile İl Belediye Meclis Üyesi olmak isteyenlerin görevlerinden istifa süreçleri başlayacak ve bu tarih itibarı ile hızlı ve yoğun bir süreç bizleri bekliyor olacak. Bizler de hep birlikte kol kola, omuz omuza, bir ülkü birliğinde Partimizin herkesi şaşırtacak derecede oy alması için çalışmalar yapacağız. Ve göreceksiniz Mersin’in parlayan yıldızı İYİ Parti olacaktır.”

“BU YOL ÇETİN VE ZORLU”
Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mümin Çoban ise İl Divan Kurulu açıklanıp, İl Yönetim Kurulu’nun İl Divan Kurulu’nu onay ve kabulü sonrasında gerçekleştirdiği konuşmasında “ Yeni yönetim kurulumuzu oluştururken yerel seçimlere için çıkacağımız yola; eğitimiyle kariyeriyle enerjisiyle gücümüze güç katacak eski ve yeni çalışma arkadaşlarımızla ve İl Gençlik kollarımızla başlamak istedik. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’ ne doğru alacağımız bu yol çetin ve zorlu. Ancak bizler inanıyoruz ki içimizdeki azim ve kararlılık elde etmek istediğimiz başarı yolunda bizlere ışık olacaktır” diye konuştu. 

YÖNETİMDE 13 BAŞKAN YARDIMCISI GÖREV YAPACAK
Öte yandan İYİ Parti İl Başkanlığı’ndan elde edilen bilgilere göre Divan kurulu şu isimlerden oluştu: “İl Başkanı Servet Koca, İl Sekreteri Üzeyir Güleç, İl Muhasibi Erol Ersoy, Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mümin Çoban, Seçim İşleri ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Orhan Galip, Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Arsoy, İnsan Hakları, Sağlık ve Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Rıza Özdeniz, Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Doğulu, Mahalli İdarelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Şıhman, Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedat Alımlı, Strateji, İletişim, Propaganda ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sema Gürocak, Basın, Yayın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fulya Melisa Aybars Kurt, Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İlksen Sorguç Dinçer, Sanayi, Teknoloji, Çevre ve Tarım Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mesut Cin, Sivil Toplum Kuruluşları Ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Handegül Gülsen Eren, Eğitim, Kültür Ve Sanattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şenay Erdal.” 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA