LİGİN 1 NUMARASI ARTIK MEŞGUL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİGİN 1 NUMARASI ARTIK MEŞGUL


 

Süper Amatör Lig’de hafta içi mesaisi sürpriz maçlara tanık oldu.

Lider Toroslar Belediyespor 3 puanı, uzatma dakikalarında bulduğu gol ile aldı. Mersin İdman Yurdu tüm olumsuzluklara rağmen kazanarak yoluna devam ediyor. Şampiyonluk parolası ile yola çıkan başta İdman Yurdu 1925, Meskispor, Tarsus Belediyespor ve Erdemli Belediyespor ise lige havlu atarak hedef değiştirdiler.

FUTBOL YOK 3 PUAN VAR
Lider Toroslar Belediyespor kendi sahasında İdman Yurdu 1925 ile karşılaştı. 
Kötü futbol oynamasına rağmen Toroslar ekibi, uzatma dakikalarında attığı gol ile rakibini 2-1 yenerek 10’da 10 yaptı. Maçın başlarında bulduğu gol ile 1-0 öne geçen Toroslar Belediyespor hakemin son düdüğüne kadar kaleyi savunması, geriye fazla yaslanması taraftarından tepki aldı. Gol aramaktan çok 1-0 üstüne yatmaya çalışan Yeşil Beyazlı ekip, 60.dakika kalesinde gol görünce panik yaşamaya başladı. İdman Yurdu 1925’in baskılı oynadığı dakikalarda kırmızı kart görmesi Toroslar ekibinin işini kolaylaştırması beklenirken İdman Yurdu 1925 baskılı oyununa devam etti.
Maçta üstün olan Kırmızı Lacivertli takım olmasına rağmen gol yollarında etkisiz kalınca üstün sağlayacak golü atamadı. Maçın uzatma dakikalarında kazanılan duruna topta Yeşil Beyazlı ekip gol atarak maçın sonucunu belirledi 2-1. Toroslar Belediyespor 10’da 10 yaparak şampiyonluk yarışında tek kaldı.

MESKİ BİLDİĞİNİZ GİBİ
Lig 2’cisi Meskispor kendi evinde Anamur Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak, liderin bir maç eksiği ile 10 puan gerisine düştü. Daha önceki sezonlarda olduğu gibi büyük bütçelerle kurulan Mesksipor, ligin 10’cu haftasında şampiyonluk yarışından uzaklaştı. Anamur Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Mavi Beyazlı ekip, şampiyonluk yarışından kopan diğer adaylar gibi Play-Off’u düşünmeye başladı.

TARSUS KENDİ AYAĞINA SIKTI
Tarsus Belediyespor evinde Mersin İdman Yurdu ile karşılaştı. Maçın bitimine 2 dakika kala Tarsus’un yediği gol ile 2-1 maçı kaybetmesi pahalıya patladı. Liderin 10 puan gerisine düşen Tarsus temsilcisi şampiyonluk şansı yok denecek kadar azaldı. Bundan sonra ilk 6 içinde yer almak için mücadele edecek.

ERDEMLİ BENDE VARIM DEDİ
Arka arkaya yaşadığı puan kayıpları ile zirveden uzaklaşan Erdemli Belediyespor, ‘Play-Off neden olmasın?’ diyor. Mersin Yolspor ile suni çim sahada karşı karşıya gelen Erdemli Belediyespor maçı 3-1 kazanarak puanını 17 yaptı. 4’cü sıraya oturan Erdemli ekibi hafta sonu Ormanspor ile oynayacak. Mersin Yolspor ise bu mağlubiyet ile ligin tehlikeli bölgesinde kalarak önümüzdeki haftalarda sıkıntılı girecek.

YİNE SÜRPRİZ YAPTI
Ligin sürpriz ekibi Gülnar Beldediyespor ise sahasında Akdeniz Belediyespor’a 3-0 kaybederek haftalardır süren yükselişine ‘dur’ dedi. Silik ve etkisiz futbol oynayan Gülnar ekibi yediği 3 gol ile haftalar sonra mağlubiyet ile tanıştı. 16 puan ile 5. Sırada kendine yer bulan Gülnar Belediyespor Play- Off potasından uzaklaşmamak için hafta sonu oynayacağı İdman Yurdu 1925 takımından mutlaka puan çıkarması gerekiyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA