YELKENLER CUMHURİYET İÇİN SUYA İNDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YELKENLER CUMHURİYET İÇİN SUYA İNDİ


 

Türkiye Cumhuriyet’inin ilanının 95’inci yıldönümü nedeniyle Kumkuyu Marina tarafından “29 Ekim Cumhuriyet Yat Rallisi düzenlendi.

Mehmet Nabi Batuk

Erdemli İlçesi Kumkuyu Mahallesi’nde yer alan Tırtar Limanı’nda düzenlenen yat rallisine 9 sporcu ekibi katılırken yelkenler bu seferde Cumhuriyet için indirildi. Keyifli ve zorlu mücadelelere sahne olan yarışın birincisi Sırlı isimli teknesi ile Yusuf Kuriş önderliğindeki Bahriye Yelken Su Sporları Kulübü ekibi oldu. Yarışmanının ikicisi ise Buket S isimli teknesi ile yine Atilla Şahin önderliğindeki Bahriye Yelken ve Su Sporları kulübü ekibi oldu. Saat 11’de başlayan yarışta saatler 11.00’ı gösterirken tekneler marinadan fener hizasında çıkış yaptı. Saat 11.30’da İskelede yer alan fenerden Kızkalesi’ne yelken açan yarışmacılar, Palamar botundaki Ali kaptandan aldıkları bayrağı ilk olarak marina girişine ulaştırmak için mücadele etti. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA