SİLİFKE’DE TURGUT-UÇAR KAVGASI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE’DE TURGUT-UÇAR KAVGASI!


 

CHP’li Silifke Belediyesi yerel seçimler öncesi karıştı. Usulsüzlük iddialarının gündeme geldiği belediyede bu defa bir işçinin aday adayı Uçar’ı desteklediği için mobbinge maruz kaldığı öne sürüldü.

SONER AYDIN

Yerel seçimler öncesi aday adaylığı tartışmalarının yaşandığı CHP’de kaos devam ediyor. CHP’li Silifke Belediyesi’nde ilçe başkanı Bünyamin Uçar’ın da aday adaylığının adından mevcut belediye başkanı ile Uçar taraftarları arasında gerilim yaşanıyor. 
Tartışmaların alevlendiği Silifke’de bir belediye işçisinin aday adayı CHP ilçe başkanı Bünyamin Uçar’ı desteklediği için mobbinge maruz kaldığı iddia edildi. Maruz kaldığı mobbingle ilgili sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren R.A. isimli işçi “Enteresan şeyler oluyor. Sandık ki büyük insanlar demokrasiye inanır zalim değildir ama gördük ki büyük sandıklarımız, mevki makam verdiklerimiz meğerse sandığımız gibi değillermiş. Tarihte görülmemiş bir seçilmişin bir seçenin kaderiyle oynadığı onu da gördük. Ama allahın izniyle 5 ay kaldı seçildiği gün bayramımızdı şimdi gittiği gün bayramımız olacak tarih bir seçilenin seçtiği kişiyi oyuncak sanmasını unutulmayacak” ifadelerini kullandı.

UÇAR, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Öte yandan Silifke’de Turgut’un rakibi olarak ortaya çıkan İlçe Başkanı Uçar, aday adaylığı açıkladı. Silifke ilçe binasında aday adaylığını açıklayan Uçar’ın Turgut’un yerine aday gösterilebileceği kulislerde sıkça konuşulan konuların başında geliyor. Öte yandan Uçar’ın aday adaylığı açıklaması sırasında Belediye Başkanı Turgut’tun da olması dikkat çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA