MERSİN EKİPLERİ ZİRVE YARIŞINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN EKİPLERİ ZİRVE YARIŞINDA


 

Mersin ekiplerinin zorlu Bölgesel Amatör Lig mücadelesinde zirve yarışı sürüyor.

ALİ ŞANLI 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 6.hafta geride kaldı. Mersin ekiplerinden İçelspor ve Silifke Belediyespor haftayı kayıpsız geçerken Mut İdman Yurdu ise Adana deplasmanından puansız döndü. 14 golün atıldığı haftada en gollü maç İçelspor ile Kırıkhanspor arasında oldu. İçelspor rakibine 4 gol atarak haftanın en farklı galibiyetine imza attı. İnişli çıkışlı grafik çizen Mut İdman Yurdu yediği tek golle Adana’dan boynu bükük ayrıldı.

İÇELSPOR KENDİNİ BULDU
BAL’a kötü bir giriş yapan ama kısa sürede toparlanan İçelspor, arka arkaya aldığı galibiyetlerle şampiyonluk yarışına ortak oldu. Evinde Kırıkhanspor’u 4-0 geçen Siyah Beyazlı ekip, liderin puan kaybetmesi ile aradaki puan farkını 3’e düşürdü. Hafta sonu deplasmanda lidere çelme takan Ceyhanspor ile karşı karşıya gelecek olan İçelspor bu maçtan  3 puan çıkarması durumunda avantaj yakalamış olacak.

SİLİFKE’NİN İNADI
Lig 3’cüsü Silifke Belediyespor da içerde dışarıda maç kazanarak ilk 6 haftada 3’cülük koltuğuna oturdu. Bu hafta sahasında 7 Mart Kadirli Demirspor’u 2-1 yenerek yarışta bende varım dedi. Zorlandığı karşılaşmada henüz galibiyeti olamayan rakibini 2-1 yenerek haftaya 3’cülük koltuğunda girdi. Hafta sonu deplasmanda Kapadokya Göremespor ile karşı karşıya gelecek.

MUT BİLDİĞİNİZ GİBİ
Hemen hemen her hafta farklı skorlar alarak spor kamuoyunu şaşırtan Mut İdman Yurdu Adana’dan puansız döndü. Deplasmanda Adana Kiremithanespor ile karşılaşan Mut ekibi yediği tek golle 1-0 mağlup olarak Mersin’e döndü. Aldığı mağlubiyetle tehlikeli bölgeye gerileyen Mut temsilcisi kısa süre içinde toparlanamaz ise lige veda etmesi en yüksek takım olarak görülüyor.Hafta sonu evinde İskenderun Belediyespor’u ağırlayacak olan  Mut İdman Yurdu bu maça mutlak 3 puan için çıkacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA