ALTIN KEMERİN SAHİBİ MUSTAFA BATU OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALTIN KEMERİN SAHİBİ MUSTAFA BATU OLDU


 

Cumhuriyet Yağlı Güreşleri’nde, başpehlivanlık kategorisinde Mustafa Batu altın kemerin sahibi oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında gerçekleştirilen ve bu yıl 5.’si düzenlenen Geleneksel Cumhuriyet Yağlı Güreşleri’nde, başpehlivanlık kategorisinde Mustafa Batu altın kemerin sahibi oldu.

Sahil Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen müsabakalara, Türkiye ve dünyada birçok derece kazanmış 48’i başpehlivan olmak üzere yaklaşık 120 pehlivan er meydanına çıktı. Kırkpınar Başpehlivanlarından Orhan Okulu, Fatih Atlı, Mehmet Yeşil Yeşil, Recep Kara ve Şaban Yılmaz başta olmak üzere toplamda 48 Başpehlivan, 43 Başaltı, 29 Büyük orta pehlivanın katıldı.
Tıklım tıklım dolu olan etkinlik alanında güreşçiler heyecan dolu müsabakalara imza attı. Heyecanın dorukta olduğu müsabakalarda vatandaşlar güreşleri nefeslerini tutarak izledi. Müsabakalar sonunda başpehlivanlar kategorisinde mücadele eden Mustafa Batu birinci olarak altın kemerin sahibi oldu. Güreşlerde Kürşat Korkmaz ikinci olurken, Abdullah Güngör ve Nedim Gürel üçüncülüğü paylaştı.
Başaltı kategorisinde Recep Üstündağ birinci, Mustafa Doğan Özkaya ikinci oldu. Başaltı kategorisinde Özkan Yılmaz ve Mustafa Cebesi ise üçüncülüğü göğüsledi.
Büyük orta kategorisinde ise Osman Göçen birinci olurken, Sefa Yeşilkaya ikinci, Yaşar Şan ve Okan Yavaş ise üçüncü oldu.
Dereceye giren pehlivanlara madalyaları Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve protokol üyeleri tarafından verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA