MİNİKLERDEN COŞKULU 29 EKİM KUTLAMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİNİKLERDEN COŞKULU 29 EKİM KUTLAMASI


 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Mersin’de Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu’nda düzenlenen renkli ve coşkulu törenle kutlandı.

HEDİYE EROĞLU

Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu’nda düzenlenen 29Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yıl kutlama etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Okul bahçesinde düzenlenen törene Okul Müdürü Hilal Özkan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 
Coşku ve heyecan dolu anların yaşandığı kutlama etkinlikleri kapsamında öğrenciler çeşitli gösteriler, şiir okumaları ve şovlarla renkli görüntüler yaşanmasına sahne oldu. 
Törende kısa bir konuşma yapan Müdür Özkan, “Ülkemiz büyük Atatürk ve silah arkadaşlarının kuruluşta ortaya koydukları temel amaçlara ve hedeflere kuşkusuz ki ulaşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bu büyük günün 95’inci yıldönümünde tüm halkımızın, öğretmen arkadaşlarımın ve geleceğimizin teminatı olan siz değerli ve biricik öğrencilerimizin bayramını kutlarım. Vatanı uğruna seve seve canını feda eden aziz şehitlerimizi de rahmet ve şükranla anıyorum” dedi. 

DENİZ YILDIZLARI GÖZ KAMAŞTIRDI
Kutlamalarda Özellikle Deniz Yıldızları 4 Yaş Ana Sınıfı öğrencilerinin sergilediği gösteri büyük beğeni topladı. Öğretmen Betül Kılıç Gilik’in minik öğrencileri başarılı performansları ile izleyicilerden ayakta alkış aldı. Heyecanı gözlerinden okunan minik öğrenciler buna rağmen kartografisini uzun süredir çalıştıkları gösteriyi en güzel şekilde izleyenlerin beğenisine sunma başarısı gösterdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA