ZİRVEDE YALNIZ KALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVEDE YALNIZ KALDI


 

Süper Amatör’de 9’da 9 yapan tek takım olan Toroslar Belediyespor, şampiyonluk yarışında yalnız kaldı.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’de lider Toroslar Belediyespor rakipleriyle puan farkını açmayı sürdürdü. Lig 2’cisi Tarsus Belediyespor, Homurlu deplasmanında berabere kalınca liderle puan farkı 7 puana çıktı. Çalkantılı dönem geçiren İdman Yurdu 1925 ise Anamur Muzspor engelini farklı geçerek lige döndü. Meskispor ise K.Milliyespor maçını net bir skorla kazanarak zirve yarışından uzaklaşmadı. Mersin İdman Yurdu ise haftayı BAY geçti. 28 golün atıldığı haftada sürpriz yaşanmadı.

LİDER RAHATLADI
9’da 9 yapan Toroslar Belediyespor tedirgin çıktığı Akdeniz Belediyespor maçını 3-0 kazanarak liderlik koltuğunu sağlama aldı. Maça etkili ve istekli başlayan Toroslar Belediyespor oyunun kontrolünü ilk dakikada aldı. İlk yarı yakaladığı ilk pozisyonda golle buluşan Yeşil Beyazlı ekip 1-0 öne geçti. Atılan golle rahatlayan Toroslar ekibi hakemin son dakikasına kadar rahat bir maç çıkardı. Korkarak çıktığı maçta 3 gol atan Toroslar Beledieyspor puanını 27 yaparak en yakın takipçisine 7 puan fark attı.

KAN KAYBI DEVAM EDİYOR  
Bu sezon Süper Lige çıkan ilk sezonunda şampiyonluk isteyen Tarsus Belediyespor Homurlu 1951 spor ile 2-2 berabere kalarak lider Toroslar Beldeiyespor’un 7 puan gerisine düştü. Her iki takımında sayısız gol fırsatı yakaladığı maçta toplamda 4 gol atılmasına rağmen  3 puan yerine puanlar paylaşıldı. Şampiyonluk yolunda büyük yara alan Tarsus Belediyespor bundan sonra liderin puan kaybetmesini bekleyecek. 20 puanı bulunan Tarsus ekibi 2.sırada bulunuyor.

TAKİBİ SÜRÜYOR
Bir maç eksiği ile 3’cü sırada bulunan Meskispor K.Milliyespor’u deplasmanda 4-0 yenerek lideri takip etmeye devam etti. Ligde henüz galibiyeti olmayan K.Milliyespor ile karşılaşan Meskispor 4-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Kötü bir sezon geçiren K.Milliyespor’u net bir skorla yenen Mavi Beyazlı ekip 1 maç eksiği ile lideri  ensesinden ayrılmadı.8 maçta 19 puan toplayan Meskispor kendi maçınım kazanıp rakibi Toroslar Belediyespor’un puan kaybetmesini bekliyor.

MUCİZE DEVAM EDİYOR
Hiç kimsenin beklemediği sonuçları alan Gülnar Belediyespor Anamur gibi zor bir deplasmanından 3 puanla dönmesi bulunduğu yeri ne kadar hak ettiğini gösterdi. Anamur Belediyespor’u deplasmanda 2-0 yenen Gülnar temsilcisi 1 maç eksiği ile 4’cü sırada 16 puanı bulunuyor.Play-Off yolunda büyük avantaj yakalayan ekip bu performansı devam ederse şampiyonluk yolunda da söz sahibi olması bekleniyor.

FARK ATTILAR
Ligde puanı olmayan 2 takımdan biri olan Tarsus Yıldırımspor’u gole boğan Erdemli Belediyespor 8-1 kazanarak Play-Off potasında kaldı. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışından kopan Erdemli Beldediyespor bundan sonraki hedefi olan Play-Off da kaybetmemek için işi sıkı tutuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA