ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARI AİLELERİYLE OK ATTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARI AİLELERİYLE OK ATTI


 

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla şehit ve gazi çocukları ile ailelerine özel ’Anne ve Babam ile Ok Atıyorum’ etkinliği düzenledi.

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübu geleneksel hale gelen 'Anne ve Babam ile Ok Atıyorum' etkinliğinin üçüncüsünü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel gerçekleştirdi. Kulüp bünyesinde yapılan etkinlikte, şehit ve gazi çocukları aileleriyle birlikte, ilk kez ok atma deneyimi yaşadı. 

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Aytekin Ataş, "Ülkemizi korumak için hiç tereddüt etmeden ailelerini geride bırakarak kendi canlarını millet uğruna feda eden şehit ve gazilerimize borcumuz büyüktür. Bizler şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan çocuklarının geleceklerine bir nebze de olsa ışık olmak ve ufuklarını açmak adına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle 'Anne ve Babam İle Ok Atıyorum' etkinliği düzenledik" dedi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA