AFETZEDE ÜRETİCİYE DESTEK SÖZÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AFETZEDE ÜRETİCİYE DESTEK SÖZÜ


 

Mersin’in Akdeniz ilçesinde Adanalıoğlu ve Kazanlı Mahalleleri’ndeki afetzede üreticilere destek sözü geldi. Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk, aşırı yağmur, fırtına ve hortum felaketinden zarar gören Adanalıoğlu ve Kazanlılı üreticilerini ziyaret ederek, bölgede in

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; afetten etkilenen tarım arazilerini ve seraları ziyaret eden Pamuk, zarar gören üreticilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Akdeniz İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Fatih Kara, mahalle muhtarları ve bölgede faaliyet gösteren çiftçilerin de katıldığı ziyaretlerinde Pamuk, Tarım-Orman Müdürlüğü yetkililerinin bölgede yaptığı hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Ziyaretlerinde afetten zarar gören bölge üreticilerini dinleyen Pamuk, sera ve tarım arazilerinde yapılacak incelemelerin tamamlanmasının ardından, doğal afetten zarar gören ve mağdur olan çiftçilere gereken desteğin sağlanacağını ifade etti.

“EN BÜYÜK TESELLİMİZ, CAN KAYBI OLMAMASI”

Kaymakam Pamuk, “Kentimizde etkili olan aşırı yağmurlarla birlikte meydana gelen hortum sonrası Adanalıoğlu ve Kazanlılı üreticilerimizin özellikle seralarında zararlar meydana geldi. Çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu olayların sevindirici olan tek tarafı, çok şükür can kaybı olmaması. Tabi üreticilerimizin yaşadığı ekonomik bir kayıp var ve şu anda hasar tespit çalışmaları da bir yandan devam ediyor. Bu çalışmaların sona ermesinin ardından afetten zarar gören üreticilerimize gereken destek sağlanacaktır” dedi. Pamuk, Adanalıoğlu ve Kazanlı’da, fırtına ve hortumdan etkilenen seralar ve tarım arazilerinde yaptığı incelemelerinin ardından, mahalle sakinleriyle kahvehanede bir araya geldi, dile getirdikleri talep ve şikâyetleri dinledi. Pamuk, gün içerisinde Kazanlı Yusuf Reyhani Türbesini de ziyaret ederek, belediye teknik ekipleri tarafından burada devam eden bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA