PERİLER HAYAL KIRIKLIĞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLER HAYAL KIRIKLIĞI


 

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3’üncü haftasında Ankara temsilcisi Botaşspor’un konuğu olan Mersin Büyükşehir Belediyesspor karşılaşmadan 20 sayı farkla 86-66 mağlup ayrılarak taraftarlarını üzdü.

ALİ ŞANLI

Ankara Spor Salonu’nda oynanan maça iki takımda etkili başlarken, İlk çeyrek Botaşspor’un 18-15 üstünlüğü ile başladı. İkinci çeyreğe Botaşspor etkili başlarken, aradaki fark açılmaya başladı daha sonra ilk devre Botaşspor’un 48-35 üstünlüğü ile tamamlandı. Üçüncü çeyrekte periler yine hayal kırıklığı yarattı. Tutuk bir oyun sergileyen Mersin BŞB Spor üzerindeki baskısını artıran Botaşspor son çeyreğe23 sayı farkla 69-46 önde girdi. Maçın son çeyreğinde Asena Yalçınla geri dönmeye çalışan periler aradaki farkı eritemeyince maçtan 20 sayı farkla 86-66 mağlup ayrıldı. Ligdeki üçüncü maçında ikinci mağlubiyetini alan Mersinli periler sıralamada 7’inci sıraya geriledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA