KAN DONDURAN İTİRAF! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAN DONDURAN İTİRAF!


 

Mersinli lise öğrencisi Ayten Keklik’i bıçakladıktan sonra boğarak öldüren zanlı mahkemedeki savunmasında kan donduran ifadeler kullandı. Zanlı, “Kaç defa sapladığımı hatırlamıyorum. Acı çekiyordu. Dayanamıyordum. Sonra boğazını sıkmak aklıma geldi” dedi.

Haber Merkezi

Burdur'un Ağlasun ilçesinde, yılbaşı akşamı erkek arkadaşı tarafından bıçaklandıktan sonra yastıkla boğularak öldürülen Ayten Keklik (17) cinayetine ilişkin ilk dava 25 Ekim'de görüldü. 'Canavarca hisle tasarlayarak öldürmek' suçundan hakkında dava açılan Furkan K., Burdur Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya Ayten Keklik'in annesi Huriye Keklik ve babası Erdinç Keklik, avukatları, sanık Furkan K. ve avukatları katıldı. Duruşmada Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da hazır bulundu. İlk kez hakim karşısına geçen katil zanlısı Furkan K. (20) ifadesinde Mersin’den yanına gelen Ayten ile birlikte intihar etmeyi kararlaştırdıklarını öne sürerek, “Masadaki bıçağı alarak bana verdi. Yan yanaydık 'Hadi' demeye başladı. Bıçak bir anda karnına girdi. Kaç defa sapladığımı hatırlamıyorum. Acı çekiyordu. Dayanamıyordum. Sonra boğazını sıkmak aklıma geldi. Ardından son defa sarılıp banyoya gidip bileklerimi ve boynumu kestim. Uyandım. Hiçbir şey olmamıştı. Evde içebildiğim kadar hap içtim. Balkondaki çamaşır ipini alarak bir ağaca kendimi astım ancak ip koptu. Ölmek istiyordum ama ölemiyordum. Ayten Keklik'in 18 yaşından küçük olduğunu bilmiyordum. Pişmanım. Ailesine yaşattıklarım için özür dilerim” dedi.
Tanıkların ifadelerini de dinleyen mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe ertelendi.

NE OLMUŞTU?
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ağlasun Meslek Yüksekokulu Posta Hizmetleri Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Furkan K., Ağlasun merkez Sakarca Mahallesi Pişkin Sokak'taki 4 katlı öğrenci apartının son katında, 31 Aralık 2017 günü Mersin'den gelen Hafsa Sultan Kız Meslek Lisesi öğrencisi kız arkadaşı Ayten Keklik'i bıçakladıktan sonra elleriyle boğarak öldürdü. Boynunu ve bileklerini bıçakla kesip intihara kalkışan Furkan K. ise hastanedeki tedavisinin ardından tutuklandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA