TOROSLAR’DAN CUMHURİYET KONVOYU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DAN CUMHURİYET KONVOYU


 

Toroslar Belediyesi, Cumhuriyetimizin Kuruluşu’nun 95’inci Yıldönümünü her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlayacak.

Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri, 28 Ekim Pazar Günü saat:17.00’de ‘Cumhuriyet Konvoyu’ ile başlayacak. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; klasik, modifiye araç, motosiklet ve bisiklet tutkunlarının da yer alacağı ve Toroslar Cumhuriyet Alanı’ndan başlayacak konvoy şehir turu yaparak Cumhuriyete sonsuza dek sahip çıkılacağının mesajını verecek. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e, şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve saygı ile bağlı olduklarını ifade etmek amacıyla düzenleyecekleri Cumhuriyet Konvoyu’na tüm Mersinlileri davet ederek; “Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliğimiz aynı zamanda  geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Cumhuriyetimizin temel değerlerini öğretebilmek adına önemli bir organizasyondur.Tüm vatandaşlarımızı bir ve beraber olmak için Cumhuriyet Konvoyumuza bekliyoruz” dedi.

KUTLAMALAR, GENÇ ŞARKICI EDİS’İN ÜCRETSİZ KONSERİYLE TAÇLANACAK
Türk Pop Müziği sanatçısı Edis, Toroslar Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında organize edeceği ‘Cumhuriyet Konseri’nde’ sahne alarak, şarkılarını Mersinliler için söyleyecek. 28 Ekim Pazar günü, Cumhuriyet Konvoyu’nun ardından saat:20.00’de başlayacak olan ücretsiz konser, Akbelen Mahallesi’ndeki Koray Aydın Stadı’nda binlerce kişiyi bir araya getirecek. Özellikle gençlerin büyük ilgi göstereceği bu muhteşem konsere tüm Mersinlileri davet eden Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Toroslar Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar milli gün ve haftaları unutmadık ve unutturmamaya gayret ediyoruz” dedi.

“CUMHURİYETİMİZİ, TÜM DEĞERLERİYLE SONSUZA DEK YAŞATACAĞIZ”
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Cumhuriyetimizin Kuruluşu’nun 95’inci yıldönümü münasebetiyle ile bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, vatanın bölünmez bütünlüğüne vurgu yapan Belediye Başkanı Hamit Tuna, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olduğunun altını çizerek; “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan Kurtuluş destanının gururunu ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyet’in ilanını ilk günkü gibi büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.Bugün ülkemizde özgür, bağımsız ve hür bir şekilde yaşıyorsak bu Cumhuriyetin eseridir” dedi.
Cumhuriyetimizin tüm değerleriyle sonsuza dek yaşatılması herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur diyen Başkan Tuna; “Ay yıldızlı al bayrağımızın altında sahip olduğumuz vatan sevgisi ile milletimizin birlik ve bütünlüğü karşısında hiçbir bölücü güç, Cumhuriyetimize zarar veremeyecektir. Bu anlamlı gün; milletçe el ele kenetlenmemize, demokrasimize, bölünmez bütünlüğümüze, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkmamıza vesile olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin 95’inci yıldönümünde; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Türk Milleti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA