KURTULUŞ KUPASI, 29 EKİM’DE BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KURTULUŞ KUPASI, 29 EKİM’DE BAŞLIYOR


 

Toroslar Belediyesi’nin, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun yıldönümü etkinlikleri kapsamında bu yıl 12’ncisini düzenleyeceği ‘Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlar arası Geleneksel Futbol Turnuvası’, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda başlıyor.

Mersin genelinden 36  kurumun katılımıyla 6 grupta gerçekleştirilecek turnuvanın açılış maçı;  29 Ekim Pazartesi günü saat: 14.00’de Korukent Mahallesi’ndeki Prof.Dr.Aziz Sancar Gençlik Merkezi’nde; Toros Devlet Hastanesi ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü arasında  yapılacak.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu yıl 106 maçın oynanacağı turnuvanın açılış maçına tüm sporseverleri davet ederek; “Birlik ve beraberliğimizi ortaya koymak, Cumhuriyet ve değerlerine sahip çıktığımızı bir kez daha haykırmak için 7’den 70’e tüm halkımızı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda düzenleyeceğimiz ‘Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Geleneksel Futbol Turnuvamızın’ açılış maçına bekliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA