“MERSİN’E TARAFSIZ BİR HAKEM LAZIM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MERSİN’E TARAFSIZ BİR HAKEM LAZIM”


 

Gazetemizi ziyaret eden CHP Mersin Büyükşehir Belediyesi aday adayı Selçuk Dereli hedeflerini ve projelerini anlattı. “Mersin’e tarafsız bir hakem lazım” diyen Dereli, Mersin’i marka şehir yapacağını iddia etti.

SONER AYDIN
 
CHP Mersin Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Selçuk Dereli temaslarını sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşu ve esnaf ziyaretlerine devam eden Dereli, gazetemizi ziyaret ederek projelerini ve hedeflerini anlattı. Mersin’i markalarıyla öne çıkan, dünyaya sporcu ihraç eden bir kent haline getirmeyi hedefleyen Dereli, “Mersin’in bütünleştirici, tarafsız bir hakeme ihtiyacı var” diye konuştu.
 
“KARARLI BİR ŞEKİLDE YOLA ÇIKTIK”
Kararlı bir şekilde yola çıktıklarını dile getiren Dereli, Mersinlinin sorun ve taleplerini dinlediklerini söyledi. Mersin’in yeni bir yüze ihtiyacı olduğunu kaydeden Dereli, “Çok önemli bir mesafe kat ettik. Vatandaşlar bize, Mersin’in önümüzdeki süreçte yeni bir yüze gerçekten ihtiyacı olduğunu söyledi. Halk yeni bir yüze, yıpranmamış bir isime ihtiyacı olduğunu söylüyor. Biz de diyoruz ki “Selçuk Dereli; genç başkan, yeni isim ve 2 milyonun belediye başkanı olabilir.”. Bundan yola çıkarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Muhtemelen Kasım ayı ortalarına doğru Genel Merkez adayını açıklar. Ondan sonra da inşallah bu kenti, örnek bir dünya kendi yapma yolunda önemli mesafeler kat edebiliriz. Mersin, kaderine terk edilmiş bir şehirdir. Yani, dünyanın en güzel kenti konumundaki Mersin’imizin, çok güzel bir denizi, çok verimli toprakları, çok güzel dağları var. Ancak bugüne kadar toplumun, halkın beklediği “çağdaş ve modern kent”i yakalayamadı. O yüzden Selçuk Dereli olarak benim kafamdaki hedefim bu. Herkesin derdine derman olmak istiyoruz. Sorunlara sıkıntılara derman olmak istiyoruz. Çünkü belediyecilik halkın derdine derman olmaktır. Genel çerçevemiz ve sloganımız da budur. O yüzden Mersin’de en büyük problem işsizlik olarak ortaya çıkıyor. Ulaşım problemi de var. Turizm, kültür, sanat, tarih, tarım bunlarda Mersin amatör kümeye düşürülmüş durumda” diye konuştu.
 
“MERSİN’İN MUZUNU, ÇİLEĞİNİ MARKALAŞTIRACAĞIM”
Mersin’de birçok eksiklik tespit ettiklerini dile getiren CHP’nin Büyükşehir Aday adayı Dereli şunları söyledi: “Mut’un zeytinini, Anamur’un muzunu, Silifke’nin çileğini biz biliyoruz ama Ankara’da kimse bilmiyor. Markalaştıramamışız. Göreve geldiğimde meyve suyu fabrikası kuracağım. Çiftçinin şeftalisi dalında çürüyor. Bununla istihdama katkı sağlamış olacağız.
 
“MERSİN’İN HAKEME İHTİAYACI VAR” 
Mersin kutuplara ayrılmış bir kent. Her kesimi bir arada tutabilecek, tarafsız yönetim anlayışını sergileyecek bir hakeme ihtiyacı var Mersin’in. Mersin çok kültürlü bir kent. Her sokakta ayrı bir kültür var. Kentin bu kültürel zenginliğini dünyaya anlatmamız lazım. 
 
“MERSİN’İ DÜNYAYA SPORCU İHRAÇ EDEN SPOR KENTİ YAPACAĞIM”
Mersin’i spor kenti yapacağım. Akdeniz Olimpiyatları nedeniyle salonlar yapıldı hepsi atıl durumda. Mersin İdman Yurdu Kolejini açmayı hedefliyorum. Mersin İdman Yurdu dünyaya futbolcu ihraç edecek. Bu vizyonla yola çıktım. 
 
“MERSİNLİ DENİZE MERSİN’DE GİRECEK”
Ulaşımı çözmemiz lazım. Denize giren insan yolda 3 saat beklemesin. Hatta insanlarımız burada denize girsin. Bu kent gerçekten vizyoner bir bakışla damga vurabilecek bir kent. Bu kenti yönetecek ekibim hazır.

   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA