ÜÇÜ BİR ARADA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜÇÜ BİR ARADA


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Mersin ekipleri, ilk defa aynı anda galip geldi.

ALİ ŞANLI

BAL’ın 5.haftasında Mersin temsilcileri; İçelspor, Mut İdman Yurdu ve Silifke Belediyespor rakiplerini yenerek haftayı 3 puanla kapattılar. İçelspor deplasmanda kazanarak lig 2.ligi koltuğuna oturdu. Silifke ekibi 4’cü olurken Mut İdman Yurdu ise 5. Haftayı 10’cu sırada tamamladı.

İÇELSPOR KENDİNE GELDİ
BAL’da 5. Grupta mücadele eden İçelspor, Arsuz Karaağaç Spor’u kendi saha ve seyircisi önünde sergilediği güzel futbol ile  2-0 yenerek 3 puanla döndü.
Maçı Adana bölgesinden Halil Erdoğan, Burak Savaş ile Murat Oruç'un yönetti. Maça hızlı ve istekli başlayan Mersin ekibi, maçın hemen başında dakikalar 5’i gösterdiği sırada Güven Güneri ile öne geçti 1-0. Golden sonra istekli oyununu sürdüren Siyah Beyazlı ekip, 25. Dakikada Recep Çoban ile farkı 2’ye çıkardı  2-0. İlk yarıda ve maçın geri kalan kısmında başka gol çıkmayınca İçlespor 3 puanı 2 gol ile almış oldu. Son 3 maçını kazanan İçelspor 2’cilik koltuğuna kuruldu.

SİLİFKE TOPARLANDI
Geçen hafta İskenderun deplasmanından 3 puanla dönen Medcem Silifke Belediyespor hafta sonu konuk ettiği 1970 Hisarspor’u 2-0 yenerek, 2’de 2 yaptı. Silifkeli futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta Silifke ekibi, maçı domine eden taraf oldu. Baştan sona üstün oynayan Silifke Belediyespor attığı 2 gol ile 3 puanı almasını bildi. Ligin 5. Haftasında 2 galibiyet, 3 beraberlik alarak 9 puan ile 4’cülük koltuğuna oturan Silifke temsilcisi ligde mağlubiyeti olmayan 2 takımdan biri.

MUT’LU OLDULAR
Geçen hafta derbi maçta İçelspor ile karşı karşıya gelen Mut İdman Yurdu 3-0 gibi net skorla sahadan mağlup ayrılmıştı. Kısa sürede toparlanan Mut İdman Yurdu evinde oynadığı maçta Talasgücü Beledieyspor’u 2-1 yenerek hayata dönüş yaptı. Her iki takımında pozisyon ürettiği maçta gol bölgelerinde daha etkili olan Silifke 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA