KOPMALAR BAŞLADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOPMALAR BAŞLADI!


 

Mersin Süper Amatör Lig’de 8.haftada kopmalar başladı. Ligde bu hafta en karlı takım Toroslar Belediyespor oldu.

 Toroslar, güçlü rakibi Anamur Belediyespor’u yenerek büyük avantaj yakalarken, rakipleri Meskispor, Erdemli Belediyespor, Tarsus Belediyespor’un puan kaybetmeleri ile bir anda zirve yarışında tek kaldı.

ALİ ŞANLI

ZİRVEDE YALNIZ KALDI
Ligin ilk maçından beri liderlik koltuğunda oturan Toroslar Belediyespor ligin 8.haftasında evinde Anamur Belediyespor’u 2-1 yenerek zirve yarışında yalnız kaldı. 8’de 8 yapan Toroslar ekibi tedirgin çıktığı maçta ilk yarı fazla üretken olmasa da bulduğu tek golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasını bildi.
İkinci yarıda ilk yarıdan farksızdı tatsız tuzsuz oynanan karşılaşmada durumu 2-0’a getiren Yeşil Beyazlı ekip 2.golden sonra maçı kendi sahasında kabul edince oyunun son bölümlerinde gol yiyince skor, 2-1 oldu. Farkı 1’e indiren Anamur temsilcisi son dakikalarda rakibine yüklense de başka gol bulamadı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Toroslar Belediyespor 8’de 8 yaparak puanını 24’de çıkardı.

TARSUS ERİYOR
Lig ikincisi Tarsus Belediyespor, oynadığı son 3 karşılaşmada yaşadığı puan kayıpları ile lider Toroslar Belediyespor’un 5 puan gerisine düştü. Hafta sonu sahasında kendisi gibi şampiyonluk parolası ile lige başlayan Tarsus ekibi, İdman Yurdu 1925’i konuk etti. Maç başladığı gibi bitti 0-0. 90 dakika boyunca her iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Maçtan çıkan 0-0’lık sonuç en çok da lidere yaradı. Puanların paylaşılması ile her iki takımda zirve yarışında büyük yara aldı.

MESKİ BİLDİĞİNİZ GİBİ
Her sezon flaş transferler yaparak, büyük paralar harcayan ancak bir türlü başarıyı yakalayamayan Meskispor, ligin 8. haftasında kendi sahasında Erdemli Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak liderin 13 puan gerisine düştü. Şampiyonluk yarışında büyük kan kaybı yaşayan Meskispor bundan sonra işi mucizelere kaldı. Meskispor gibi şampiyonluk isteyen Erdemli Belediyespor’da şampiyonluk yarışından uzaklaşan ekipler kervanına katıldı. 8 maçta 11 puan toplaya bilen Erdemli Belediyespor’un bundan sonraki hedefi Play-Off lar olacak.

BU HESAPTA YOKTU!
Kısıtlı bütçe ile lige damga vuran Gülnar Belediyespor, ilk 8 haftada aldığı 13 puan ile 4’cü sıraya yerleşti. Gülnar ekibi, son olarak kendi sahasında K.Milliyespor ile 1-1 berabere kaldı. Son oynanan 5 karşılaşmada 4 galibiyet 1 beraberlik alan Gülnar ekibi, ‘Play-Off yolunda bende varım’ dedi. İçerde oynadığı K.Milliyespor maçında 1 puan çıkarmasına rağmen 4’cülük koltuğunu kaptırmayan Gülnar, temsilcisi kısıtlı bütçe ile neler yapılacağını da göstermiş oldu.

KAN KAYBI DEVAM EDİYOR
İdman Yurdu 1925 ligin en yeni takımı olmasına rağmen takımda sular bir türlü durulmuyor. İlk sezonunda şampiyonluk istemesine rağmen arka arkaya aldığı puan kayıpları ile şampiyonluk yarışından uzaklaşan İdman Yurdu 1925, Tarsus Beeldiyespor deplasmanından 1 puanla döndü. Şampiyonluğu hedefleyen iki takımın karşılaşmasından gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi bitti.0-0.
Şampiyonluk umudunu kaybeden İdman Yurdu 1925 oyuncu ve hoca değişikliğine rağmen bu haftada 3 puanla tanışamayan Kırmızı Lacivertli ekip lige resmen havlu attı.

MUZ SEZONU AÇILDI
Gülnar Belediyespor gibi ligin mütevazi takımı olan Anamur Muzspor sessiz ve derinden geliyor. İçerde oynadığı Akdeniz Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. 11 puanı bulunan Anamur temsilcisi gollü berabere kalmasına rağmen play-off potasında kaldı. Anamur’un 2 takımında biri olan Anamur Muzspor bol gollü geçen maçın ardından 1 puan alarak ilk 6 içinde yer almayı başardı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA