MİY HIZ KESMİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY HIZ KESMİYOR!


 

Mersin Süper Amatör Lig’de mücadele eden Mersin İdman Yurdu, sahasında Homurlu 1951’i 3-0 gibi rahat bir skorla geçerek yükselişini sürdürdü.

ALİ ŞANLI
Son yıllarda yaşadığı ekonomik kriz ve kötü yönetim nedeniyle Süper Amatör’e kadar düşen Mersin İdman Yurdu, 93 yıllık hatırayı yaşatmak mücadelesini sürdürüyor. Ligde 4 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyeti olan kırmızı lacivertliler aldığı puan silme cezaları nedeniyle ligin dibinden kurtulmaya çalışıyor. Haftaya 5 puanla 11. sırada giren Kırmızı Şeytanlar, sekizinci haftada sahasında Homurlu 1951’i ağırladı. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Kırmızı Şeytanlar ilk yarıyı Yılmar’ın golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Mersin İdman Yurdu, yine Yılmar’la farkı ikiye çıkarttı. Karşılaşmanın kalan kısmında bir gol daha bulan Mersin İdman Yurdu, Homurlu 1951’i 3-0 geçerek ligdeki 5. galibiyetini elde etti.  Puanını 8’e çıkartan kırmızı şeytanlar çıkışını sürdürdü.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA