AKDENİZ’DE AMATÖR KULÜPLERİNE DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE AMATÖR KULÜPLERİNE DESTEK


 

Akdeniz Belediyesi, kent genelinde faaliyet gösteren 17 amatör spor kulübüne, forma ve kramponlardan oluşan malzeme desteğinde bulundu.

Akdeniz ilçesinde faaliyet gösteren 17 spor kulübüne Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen törende forma ve krampon yardımı yapıldı. Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesislerinde yapılan törenle ilgili olarak İlçe belediyesinden yapılan açıklamada;  törene, Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri, futbol branşında faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri temsilcileri ile çok sayıda genç sporcu ve yakınları katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan törende bir konuşma yapan Pamuk, amatör sporun ve sporcuların desteklenmesinin, belediyelerin temel görevi olduğuna inandığını vurguladı. Konuşmaların ardından Muhittin Pamuk, Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş ile birlikte, kentin amatör spor kulüplerinde oynayan sporculara, forma ve kramponlardan oluşan spor malzemelerini dağıttı. Tören, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA