BAŞKAN KOCAMAZ UMUDUNU KORUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN KOCAMAZ UMUDUNU KORUYOR


 

Partisi MHP tarafından 31 Mart seçimlerinde aday gösterilmeyen Başkan Kocamaz, sürecin devam ettiğini belirtip umudunu korurken, “Bizler de süreci sabırla takip ediyoruz. Lütfen biraz daha sakin olalım” diyerek taraftarlarına sükunet çağrısı yaptı.

Haber Merkezi

Mersin’de MHP’nin Büyükşehir adayı kaosu ve mevcut belediye başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, 31 Mart 2019 seçimlerinde aday gösterilmemesinin yankıları sürüyor. Başkan Kocamaz’ın yerine aday gösterilen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna çalışmalarını sürdürürken, Başkan Kocamaz’ın bekleyişi devam ediyor. MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un, Hamit Tuna için organize edilen aday tanıtım toplantısında Başkan Kocamaz’a yönelik “Ya hayır konuş ya da sus” ifadelerini kullanması ise parti içindeki kavgayı alevlendirdi.

“BU HALK PARTİLİ PARTİSİZ BİZE İNANMIŞ VE GÜVENMİŞ”

Günlerdir suskunluğunu koruyan ve şiirle gönderme yapan Başkan Kocamaz bu defa açtı ağzını yumdu gözünü. Kendisine yönelik saldırıların hakaretlere ve tehdit boyutuna ulaştığını dile getiren Başkan Kocamaz, “Bunları kabul etmek elbette mümkün değil. Herkes kendisine yakışanı yapar! Bu seviyesizliklerin bırakı ülkücülük ve milliyetçiliği ve insanlıkla da alakası olamaz. Bizler her şeye rağmen bu küfür, hakaret, tezvirat, dedikodu, tehditleri yapanların seviyesine inmeyecek doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edecek ama asla başımızı da kuma gömmeyeceğiz. Herkeste bilmelidir ki bu tür tavır ve davranışlar bizim hizmet aşkımızı kamçılar! Ve yine herkeste bilmelidir ki vatandaşlarımızın bu haklı taleplerine karşı bizler kayıtsız kalamayız. Bu halk partili partisiz bize inanmış ve güvenmiş. Onların bu inanç ve güvenine layık olmak ve layık kalabilmek bizlerin boynunun borcu. Süreç halen devam ediyor. Bizler de süreci sabırla takip ediyoruz. Lütfen biraz daha sakin olalım. Provokasyonlara ve tahriklere kapılıp oyuna gelmeyelim! Dört buçuk yıldır üzerimize oynanan oyunların tamamı bu ilkelere bağlı olarak tek başımıza da olsa dik durmak ve eğilmemekten, kula kul olmamaktan kaynaklanıyor! Burhanettin Kocamaz’ı bilen bilir, tanıyan tanır. Tanımayanlar da dört buçuk yıldır tanımıştır. Burhanettin Kocamaz dümdüz bir adamdır. Eğilip bükülmez. Hakkı savunur, halka güvenir, yanlışa müsamahası yoktur. Tehditlere aldırmaz. Doğru bildiklerini sonuna kadar savunur. Kentin ve halkın menfaatlerini daima önde tutar. İlkeleri kalın ve kırmızıçizgilerle çevrilmiştir. Kocamaz için vatan, millet, devlet, bayrak ve dil söz konusu olduğunda akan sular durur! İnançlara ve örf adet gelenek görenek ve toplum değerlerine ters düşmediği sürece özel hayata saygılıdır. O da kendi inancını yaşar. Bu umdelerin dışındaki her şey Burhanettin Kocamaz için teferruattır. İşte bütün bu nedenlerle bizler bütün saldırılara rağmen yukarıda saydığım değerlerimizi korumak ve sürdürebilmek için sakin olmak, oyuna gelmemek durumundayız. İşimiz kolay değil zor. Ancak bizler de zor işlerin adamıyız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA