CHP’Lİ KUCUYUOĞLU BAŞVURUSUNU YAPTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’Lİ KUCUYUOĞLU BAŞVURUSUNU YAPTI


 

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Serdal Kuyucuoğlu, aday adaylık başvurusunu yaptı.

Gizem Ekici

Partisinin Mersin İl Başkanlığı’na giderek başvurusunu İl Başkanı Adil Aktay’a müracaatını yapan Kuyucuoğlu, çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. 
Muhtarlar Günü’nde başvuru yaptığına dikkat çeken Kuyucuoğlu, “Bu kenti muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, sendikalar, yöre dernekleri ve siz vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Çalışmalarımız dün olduğu gibi bugün de aynı tempoyla devam edecektir. Mersin’e hizmet için her türlü fedakârlığı yaparak Mersin’i tekrar kazanacağız. 
Bilgimizle, birikimimizle, tecrübemizle projelerimizle geliyoruz. Belediyecilik bizim işimizdir. Halkın derdine derman olmak için aday adayıyım” dedi. 

“KAPIM DA, TELEFONUM DA HERKESE AÇIK OLACAK” 
Kuyucuoğlu ayrıca, Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Mersin'in farklı bölgelerinden çok sayıda muhtarın katıldığı toplantıda Kuyucuoğlu, 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler sürecinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu ve hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.
Bir yerle ilgili proje üretebilmek için öncelikle o yeri tanımak gerektiğini ifade eden Kuyucuoğlu, Mersin hakkında sağlıktan eğitime, ulaşımdan tarıma kadar geniş bir yelpazede araştırma yaptıklarını ve bunları Rakamlarla Mersin adlı bir kitapta topladıklarını anlattı.
Mersin'in en önemli sorunu olarak ulaşımı gördüklerini belirten Kuyucuoğlu, "Halkın da ulaşım ve trafik sorununun çözülmesi yönünde bir talebi var. Belediye başkanı olduğumda ilk hedef Mezitli-Çilek Mahallesi arasında hafif raylı sistem projesini hayata geçirmek olacak" dedi.
Seçilmesi durumunda Mersin'de hayata geçirecekleri projeler hakkında muhtarlara bilgi veren Serdal Kuyucuoğlu şunları söyledi: "Mersin farklı kültürlerin dostça yaşadığı bir kent. Bu bizim zenginliğimiz. Bu kültürlerin yaşamasını, gelişmesini sağlayacağız. Her vatandaş, siyasi görüşü ne olursa olsun bizim gözümüzde eşit vatandaştır. Herkesi kucaklayacağız. Ben belediye başkanı olduğumda sadece bir kesimin değil, bütün Mersinlilerin belediye başkanı olacağım. Milletvekili olduğum dönemde kapım da, telefonum da herkese açıktı. Belediye başkanı olduğumda kapım da, telefonum da her zaman açık olacak. İsteyen vatandaş bana doğrudan ulaşabilecek” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA