AVUKATLAR SORUNLARINA ÇÖZÜM ARIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVUKATLAR SORUNLARINA ÇÖZÜM ARIYOR


 

Mersin Barosu’nda iş başına gelen yeni yönetim ilk iş olarak adliyede yaşadıkları sorunların çözümü için Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ve Mersin Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci’yi makamında ziyaret ederek, fikir alışverişi yaptı.

Geçtiğimiz günlenrde yeniden Mersin Barosu Başkanlığı’na seçilen Bilgin Yeşilboğaz, yönetimi ile birlikte bahaya inerek, çalışmalara başladı. Yeşilboğaz ilk olarak Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ve Mersin Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci’yi makamında ziyaret etti.

Yeşilboğaz’ın, Ercan’ı ziyaretine; Başkan Yardımcısı Fatma Demircioğlu, Genel Sekreter Adnan Günbay, Sayman Kazım Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri Ece Kovan Demirtaş, Mahçe İnanoğlu Deprem ve Bilgehan Yaşa da katıldı.
Ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan’a Mersin Adliyesi’nin genel sorunları ve işleyişindeki aksaklıklar hakkında sohbet edildi. Yargının kurucu unsurlarının ortak mücadelesi sonucunda, mesleki sorunların çözüme kavuşabileceğini ifade eden Başkan Bilgin Yeşilboğaz, avukatların yüklenmiş oldukları görevleri, görevin kutsallığına yakışır bir şekilde icra edebilmeleri için adliye içerisinde yaşamış oldukları sorunların çözüme kavuşmasının önemli olduğunu söyledi. Yeşilboğaz ayrıca, yeni dönemde hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ise adaletin tesis edilmesinde avukatların önemli rolü olduğunu ifade ederek, Olağan Genel Kurul sonucunda yeniden seçilen Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’ı tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi.
Daha sonra yönetimi ile birlikte Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci’yi ziyaret eden Bilgin Yeşilboğaz; avukatların görevlerini yerine getirirken karşılaştıkları sorunlar ve aksaklıklar, avukatlık mesleğinin etkili bir şekilde yapılabilmesi, gerek avukatların gerekse adliye personelinin iş yükünün azalması, avukatların gerek duruşmada gerekse icra ve mahkeme kalemlerinde yaşadıkları sorunların çözümü konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 
Ziyarette, bu konularda birlikte çalışmalar yapılması yönünde görüş birliğine de varıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mersin Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci ise Olağan Genel Kurul sonucunda yeniden seçilen Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz’ı tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA