SEVDANIN LİGİ OLMAZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEVDANIN LİGİ OLMAZ


 

Mersin İdman Yurdu- Homurlu karşılaşması Pazar gününe alınırken, MİY Başkanı Halil Türer, “Sevdanın ligi olmaz” diyerek, taraftara destek çağrısı yaptı.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’de haftasonu oynanacak karşılaşmalardan Mersin İdman Yurdu – Homurlu maçının tarihinde değişikliğe gidildi. Cumartesi gün oynanması gereken karşılaşma MESKİ - Erdemli Belediyespor karşılaşması ile çakışınca, Pazar gününe alındı.
Mersin İdman Yurdu Başkanı Halil Türer, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, taraftarlara  
yarın 14:30'da Mersin Stadyumu’nda oynanacak Homurlu maçına destek vermeye çağırdı.
“Sevdanın ligi olmaz” diyen Türer, göreve talip olurken kapanmak üzere olan bir takım yada kapatılmak istenen bir takım oldukların bildiklerini vurguladı. 
“Kimse bizim bir takım oluşturabileceğimizi, bunu layığı ile idare edip her sorunu ile ilgileneceğimizi ve en önemlisi bunun altından kalkabileceğimizi düşünmüyordu” diyen Başkan Türer, “Kongrede söz verdiğimiz gibi bayrağımız dalgalanacak,taraftarımız dostlarımız tribünlerde olacak sevdalarını haykıracak demiştik. Gittiğimiz mülki amirler, ‘kimse artık gelmez maçlarınıza’ dediği halde bize inanan güzel günlerin gelebileceğinin hayalini kuran binlerce insan maçlarımıza geldi...
Ligin en mütevazi bütçelerinden biri ile onur mücadelesi verdik ve de vereceğiz geldiğimiz süreçte bize birkaç bağış haricinde destek olan olmadı. Hiçbir belediyeden ve kurumdan bir lira bile destek almadık, alamadık...
FİFA dosyaları ile ilgili önemli çalışmalar yapıp bu sezon bize puan silme ve transfer yasağı getirecek olan Marco Futacs dosyasını yapılandırdık ve olası bir cezanın önünü tıkadık. Diğer dosyalar ile de ilgili çalışmalarımız sürüyor.
Hiç kimse unutmasın ki biz bu şehrin spor hafızası olan bir camiayız ve yaşatmaya mecburuz. Bu takım kötü günler yaşıyor diye sırtımızı hiçbirimizin dönmemesi gerekli. Elbet bu günler geride kalacak bugünlerden geriye bir yarına inananlar bir de yarınlar için direnenler kalacak...
Tüm taraftarlarımızı yarın 14:30'da Mersin Stadyumu’nda oynayacağımız Homurlu maçına bekliyoruz, sevdanın ligi olmaz. Büyük özveri ile çalışan teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi yalnız bırakmamamız ve desteğimizi göstermemiz gerekli” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA