TOKİ GÜLNAR’DA 205 ADET KONUT YAPIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOKİ GÜLNAR’DA 205 ADET KONUT YAPIYOR


 

TOKİ Gülnar’da 205 adet konut, 1 cami ve 1 Ticaret Merkezi inşa edecek. Konutlar 2020’de teslim edilecek.

SONER AYDIN

Toplu Konut Dairesi Başkanlığı (TOKİ) Mersin’de konut yapımına devam ediyor.  Özellikle Silifke, Erdemli, Mut gibi ilçelerde yoğunlaşan TOKİ Mersin’in Gülnar İlçesi’ne bağlı Akdeniz Mahallesi’nde 41 bin 864 m2 alanda 205 adet konut,1 adet camii ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek. Öte yandan bölgeye altyapı ve çevre düzenlemesi gelecek. Proje kapsamında inşa edilecek konutlar için 90 araç kapasiteli otopark yapılacak. Otoparkın tamamı açık otoparklardan oluşacak. 

2020’DE TESLİM
21 milyon 459 bin 504 lira maliyetli projenin inşa sürecinin ise 2020 yılı Haziran ayı gibi tamamlanması planlanıyor. Yatırımın tamamlanma süresi satış hızına, mali kaynakların özelliğine ve ülke ekonomisine bağlı olarak değişiklik gösterebilecek olup, tahminen 2020 yılının ortalarında dairelerin tamamının inşaatının bitirilmesi ve söz konusu konutların bu tarihten itibaren tamamen yerleşime açılması hedefleniyor. Proje tamamlandığında yaklaşık 820kişiye barınma imkanı sağlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA