“HALKI ÖRGÜTSÜZ KILMAYA UĞRAŞIYORLAR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HALKI ÖRGÜTSÜZ KILMAYA UĞRAŞIYORLAR”


 

Mersin Halkevi Başkanı Abdullah Kaan Biket, Ankara il ve ilçe örgütlerinin yöneticilerine gerçekleştirilen gözaltı operasyona tepki gösterdi. Biket, “İktidar, krizin faturasını halka kesmek ve iktidarını kurtarmak için halkı örgütsüz kılmaya uğraşıyor” dedi.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin Halkevi üyeleri, Ankara Halkevi’nden 4 yöneticilerinin gözaltına alındığı operasyonu düzenlediği basın toplantısı ile kınadı. Mersin Halkevi Binasında düzenlenen açıklamaya CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Genel – İş Mersin Şube Başkan Kemal Göksoy, Mersin Cemevi Genel Sekreteri Nuran Kılıçkaya, CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları Galip Özkan ile Serdar Erkan, birçok stk temsilcisi ve halkevi üyeleri katıldı. Mersin Halkevi Başkanı Abdullah Kaan Biket “Ülkeyi, tarihinin gördüğü en büyük ekonomik krizlerinden birine sürükleyen siyasal iktidar, krizin faturasını halka kesmek ve iktidarını kurtarmak için halkı örgütsüz kılmaya, milyonların taleplerini bastırmaya uğraşıyor. 86 yıllık bir halk örgütü olan Halkevleri’ne, örgütümüze yönelik saldırı bu çabanın bir göstergesidir, ancak nafile bir çabadır. Operasyon, Halkevcilerin ‘krizin faturasını halk ödemeyecek’ diyerek sokak sokak, mahalle mahalle, Pazar yerlerinde, kent meydanlarında, halkın kriz karşısındaki temel taleplerini gündemleştirdikleri, sermayeyi kurtarma planları yapılırken faturayı halka kesenlerin karşısında mücadeleyi yükselttikleri bir anda gerçekleştirilmiştir” dedi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA