İSTEMİHAN TALAY BAŞVURUSUNU YAPTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İSTEMİHAN TALAY BAŞVURUSUNU YAPTI


 

Partisi CHP’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan eski Kültür Bakanı ve Mersin Milletvekili İstemihan Talay, resmi olarak da başvurusunu yaptı.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için önceki dönemlerde aday adaylığını açıklayan Eski Kültür Bakanı ve Mersin Milletvekili İstemihan Talay, partisi CHP’ye resmi olarak da başvurusunu yaptı. Belgelerini düzenlenen toplantıda CHP İl Başkanı Adil Aktay’a teslim eden Talay, daha sonra basın açıklaması yaptı. 
Yapacağı çalışmaları anlatan Talay, partisindeki bazı aday adaylarının spekülasyonlarla birbirini yıpratmaya çalışmasına ise tepki gösterdi. “Bilgi kirliği içerisinde birbirimizi yıpratacak, birbirimizin ayağına çelme takacak şekilde bir anlayış ile önümüzdeki bir ayı geçirdiğimiz takdirde halkın karşısındaki pozisyonumuz çok kötü olacak” diyerek aday adaylarını uyaran Talay, “Bizi vitrinde seyreden Mersin halkı ve basın kurumları kim yanlış yapıyorsa, kim hatalı davranıyorsa sadece kendisi için değil bu parti ve Mersin için ve gelecekteki kendi siyaseti içinde yanlış yapıyor demektir” dedi.
Tüm aday adaylarının birbirleriyle dayanışma içinde çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini ifade eden Talay, “O nedenler bizim önümüzdeki dönemi kucaklaşarak, nasıl birbirimize destek oluruz diye düşünerek geçirmemiz gerekiyor. Ben bu dayanışmaya hazırım ve bugüne yaptığım siyasette hiçbir arkadaşımın aleyhinde ve arkasında şöyledir böyledir diye bir cümle kullanmadım. Zaten bunu yapmak bana yakışmaz. Aday olduğum zaman bütün arkadaşlarımızla kol kola ve hepsiyle bir bütünlük içerisinde bir siyaset yapmasını sağlayacak bir ortamı yaratmak konusunda hepinizin önünde buna söz veriyorum” diye konuştu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA