YİNE HÜSRAN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YİNE HÜSRAN!


 

Yenişehirspor’u alarak isim değişikliğine gidip, İdman Yurdu 1925 adıyla sil baştan takım kuran Hamit İzol’un planları erken çöktü!

HEDİYE EROĞLU

Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden İdman Yurdu 1925 takımında sular durulmuyor. Neredeyse ligin en pahalı takımı olan Kırmızı Lacivertliler de ilk 7 haftada alınan 10 puan kulüpte deprem etkisi yarattı. Ligin 3’cü haftasında 5 oyuncu ve kulüp menajeri Orhan Altay ile yol ayrımına giden İdman Yurdu 1925 yönetimi, son hafta alınan Mersin İdman Yurdu mağlubiyetinin ardından genç teknik adam Mehmet Nacir ile de yollarını ayırdı.

Tam sular durulmuş derken bu defa yardımcı teknik adam Sergen Yalçın’ın istifası gözleri yeniden bu kulübe çevirdi. Kulüp Başkanı Hamit İzol’un yaşanan bunca gelişmeye rağmen sessiz kalması dikkat çekerken, yapılan büyük yatırıma rağmen takımın zirve yarışına erken havlu atılmasına nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

Bilindiği gibi geçen sezon Mersin İdman Yurdu Başkanlığı da yapan Hamit İzol, takımı kurtarması beklenirken 2.lig birden düşmesine neden olmuş, bazı oyuncuları ise komik rakamlar karşılığında Tarsus İdman Yurdu’na vermesi çok eleştirilmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA