TAC SPOR KULÜBÜ’NDEN BÜYÜK BAŞARI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAC SPOR KULÜBÜ’NDEN BÜYÜK BAŞARI


 

Tarsus Amerikan Koleji Spor Kulübü Başkanı Dr. Ali Çekiç, altyapıda almış oldukları başarılar ve yetiştirdikleri oyunculardan dolayı, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 16 tane Tahincioğlu 1.lig takımlarının yer aldığı, Basketbol Gençler Ligine (BGL) Tarsus Amerikan Koleji Spor Kulübü olarak dahil ol

Çekiç, “Bizler, A grubunda yer alıyoruz. A grubunda bizle birlikte Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray, Türk Telekom, Tofaş, İzmir Gelişim, Arel Üniversitesi Büyükçekmece, Trabzonspor ve Afyon Belediye yer alacak. Tüm yıl devam edecek deplasmanlı ligde gruplarında ilk 6’ya giren takımlar, 12’li bir üst lig daha oynayacaklar. Diğer gruptan gelen 6 takımla yine deplasmanlı oynanacak, ilk 8’e giren takımlar da çeyrek final oynayacaklar. Daha sonra da final four oynanacak” diyerek, desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Başkan Çekiç’in mesajı şu şekilde: “NEF ana sponsorumuz ancak çok daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Bu anlamda bize ilk desteği sağlayan Hayri Uğur abimize teşekkür ediyorum. En büyük desteği maddi ve manevi anlamda TAC İstanbul Basket grubunun mezun abi ve kardeşlerimden aldık.

Ali Zallak '68, Ali Aşkın '72, Necati Güler '75, Serkan Solmazer '89, Hüsamettin Uslu '94, Alper Tanyer '95, 97 mezunları Onur Aydoğan, Serdar Altuğ, Mert Burian, Umut Ergunsu, Niyazi Kamışlı, 98 mezunları Barış Sönmez, Evren Yarkın, Ender Uslu, Eren Ziya Dik, Engin Aydoğan, Turgut Yeğenağa  '01,2002 mezunları Ömür Yılmaz, Efe Gözüyeşil, Serdar Budur, Sadık Gençoğlan '03, Ömer Cerrahoğlu '04, Kıvanç Şanlı '07, Umut Varat '09, 2010 mezunları Can Sevener, Hakan Çiftçi ve Emirhan Çayan’a destekleri için çok teşekkür ediyoruz.

İstanbul deplasmanlarında bizleri yalnız bırakmayacaklarını ve takım İstanbul'a geldiğinde takımla beraber yemek organize edeceklerini ve İstanbul içi ulaşımda destek sağlamaya çalışacaklarını ifade ettiler.

En önemli destekçilerimiz olarak Merden Lojistik adına Koral Karşılıklı '96’ya teşekkür ediyorum. Ayrıca velimiz olan Hyundai Noyaner Otomotiv'e teşekkür ediyorum. Yine bir velimizin katkısıyla tüm maçlarımıza ambulans desteği ve maddi destek sağlayan Mersin City Hospital'a teşekkür ederiz. Tüm yıl boyunca su ihtiyacımızı karşılayacak olan Alfa Dağıtımın sahibi genç kardeşimiz Nihat Yüksel '07’e teşekkür ediyorum.

Ayrıca yine bir velimizin katkısı için Berdan Civata'ya teşekkür ediyorum.Ayrıca takımımıza yıl içerisinde Mersin'de yeni açacakları Emirgan Sütiş'de zaman zaman yemek verecek olan ATAKO grup adına Josef Atat '76 ve Filip Tahinci '87'e teşekkür ederim.

Kendi evimizde oynayacağımız maçları Mersin'de Edip Buran Kapalı Spor Salonunda oynayacağız. Bu maçları okul yönetimimizin de desteğiyle TAC Live TV ekibi verecektir. TAC NEF’in bütün haberlerini sizlerle burdan veya sosyal medyadan paylaşacağız. Çok büyük heyecana sahne olacak maçlara tüm mezunlarımızı takımımızı desteklemek üzere bekliyoruz”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA