DERBİDE KAZANAN İÇEL OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DERBİDE KAZANAN İÇEL OLDU


 

BAL’a bu hafta iki Mersin ekibi İçelspor ile Mut İdman Yurdu’nun karşılaşması damga vurdu. Karşılaşmayı 3-0 kazanan İçelspor, puanını 7’ye çıkardı.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 4’ncü hafta derbiye sahne oldu. İki Mersin ekibi; İçelspor ile Mut İdman Yurdu, Mersin Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-0 kazanan İçelspor, puanını 7’ye çıkardı. 
Karşılaşmada maçın mutlak hakimi ev sahibi İçelspor oldu. Maçın büyük bölümünde üstün oynayan Siyah Beyazlı ekip, maç boyunca sayısız gol fırsatı yakaladı. 90 dakika içinde attığı 3 gol ile üç puanı alan İçelspor, hem derbiyi kazandı hem de zirve yarışından uzaklaşmamış oldu. Yaptığı flaş transferlerle şampiyonluğun büyük adaylarından İçelspor, liderin 5 puan gerisinde olsa da şampiyonluk inadını sezon sonuna kadar taşımak istiyor.

BİR VAR BİR YOK
Geçtiğimiz hafta evinde 1 puan alan Silifke Belediyespor ise İskenderun deplasmanında İskenderun Belediye Gençlikspor’u 2-1 yenerek inişli çıkışlı grafiğini sürdürdü. Zorlu deplasmanda atak bir oyun oynayan, rakibine önde baskı yapan Silifke ekibi attığı 2 gol karşılaşmayı kazanarak ligdeki ilk galibiyetini aldı. Oynadığı 4 karşılaşmada 6 puan toplayan Silifke ekibi 7. sırada kendine yer buldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA