KÖTÜ BAŞLADILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KÖTÜ BAŞLADILAR


 

Karacailyas Masterler takımı, yeni sezona kötü giriş yaptı.

ALİ ŞANLI

Orta Anadolu Masterler Ligi başladı. Ancak geçen sezon grup maçlarında ilk ikiye girerek Türkiye Şampiyonası’na katılma başarısı gösteren Karacailyas Masterler takımı, yeni sezona kötü giriş yaptı. Ligdeki ilk maçına Sivas’ta çıkan Mersin temsilcisi kendisine yakışmayan bir futbol ile sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Cüsk Sivas takımı etkili oynadığı maçta ilk yarının ortalarında bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Karacailyas Masterler ilk yarıda kötü bir futbol sergilemesine rağmen 2 topu direkten döndü.
İkinci yarıya da tutuk başlayan Mersin temsilcisi gününde olmayınca bir de futbol şansı yanında olmadığı için 3 puanın beklendiği karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Ligin ilk maçında mağlubiyet ile tanışan Karacailyas Masterler ekibi 15 gün sonra oynanacak olan Osmaniye maçında telefi etmek için sahaya çıkacak.

GİZLİ KAHRAMAN
Hemen hemen her takımın perde arkasında kalan spor adamı vardır Mersin Karacailyas Masterler takımının da gizli kahramanı İlhami Serdar oldu. Ankara’da yaşamına rağmen maç kaçırmayan, her fırsatta takımın yanında olan Serdar, Sivas deplasmanında da takımın yanında olarak takıma güç verdi. İlhami Serdar’ı, kahraman konumuna getiren en büyük özelliği saha içi ve dışında sergilediği tavır, oyunculara ağabey yaklaşımı ve gecesini gündüzünü takıma adaması oldu. Maddi manevi her sorunu çözen Serdar’ın, kulüpte 3 ayrı görevi bulunuyor. Dışarıda Kulüp Başkanı, kulübede teknik adam yetmiyor forma giyip saha içinde de yer alıyor. Neredeyse takımın yükünün büyük bölümünü üslenen Serdar’ın tavrı takım içinde de alkışlanıyor. Sivas deplasmanına gelen İlhami Serdar, galibiyet göremese de doğum gününü saha içinde kutlayarak unutulmaz bir anı da yaşamına katmış oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA