“İTTİFAK YOKMUŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İTTİFAK YOKMUŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”


 

Mersin’de AKP-MHP ittifakı yapılıp yapılmayacağı belirsizliğini korurken Başkan Hamit Tuna, ittifak sorularına, “İttifak yokmuş gibi çalışıyoruz” yanıtı verdi.

Hediye Eroğlu

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Haberci Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Ekici ve gazeteciler ile bir araya geldi. 
Ziyarette çalışmaları hakkında bilgi veren Tuna, sahadaki neredeyse bir ayı geride bırakırken il genelindeki gezilerde ikinci turunu tamamlamak üzere olduğunu dile getirdi. Siyasetten spora pek çok konuyla ilgili sorulara da içtenlikle yanıt veren Başkan Tuna, “Biz çalışmalarımızı tam güz sürdürüyoruz. İttifak yokmuş gibi çalışıyoruz. Bölgemizde yaptığımız herkesin takdirini alan başarılı işler, yapacaklarımızın göstergesidir. Biz parasız Toroslar’da adeta yeni bir şehir yarattık. Müfettişler bile yaptıklarımız karşısında şaşkına dönüyor. ‘Bu bütçe ile bu işi nasıl yaptınız?’ diyorlar. Büyükşehir kaynakları ile marka şehir Mersin’i yaratabiliriz” dedi. 

“MERSİNLİYİM DİYEMEZSEK KAZANAMAYIZ”
Ancak üzerinde hassasiyetle durduğu en önemli konunun Mersinlilik bilinci oluşturmak olduğunun altını çizen Tuna, “Bunu Kabul ettirene kadar her alanda, platformda söylemeye devam edeceğiz. Mersin’in kalkınabilmesinin, marka şehir olabilmesinin öncelikli şartı ‘biz’ olmak, Mersinli olmaktan geçmektedir. ‘Mersinliyim’ diyerek, büyük bir aile olabilirsek aşamayacağımız engel olmaz. Aksi takdirde ne ekonomide-kalkınmada, ne siyasette, ne sporda istediğimiz yükselişi sağlayamayız” diye konuştu. 

“YEREL YÖNETİMLER KENTİ TANIMALI”
Haberci Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Ekici ise çıktığı bu yolda Başkan Tuna’ya başarılar dileyerek, kentin yıllardır kangren olan sorunlarının çözümü için bu sorunları bilen ve hızlı, kalıcı çözümler üretebilen kadrolara ihtiyaç olduğunu söyledi. 
Mersin’in sahip olduğu potansiyele rağmen hak ettiği yere sahip olmayan bir konumda olduğunun altını çizen Ekici, “Yerel yönetimlerin kenti tanıyan, bilen insanlardan seçilmesi önümüzü açacak en önemli unsurlardandır. Bu anlamda Başkan Hamit Tuna’ya başarılar diliyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA