TOROSLAR CEM EVİ AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR CEM EVİ AÇILDI


 

Toroslar Belediyesi’nin Güneykent Mahallesi’nde inşa ederek, Alevi Kültür Dernekleri Toroslar Şubesi’ne tahsis ettiği Toroslar Cem Evi’nin açılışı düzenlenen bir törenle yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre programın açılış konuşmasını Alevi Kültür Dernekleri Toroslar Şube Başkanı Hüseyin Değerli yaptı.

Değerli, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın bugüne kadar kendilerine her konuda destek olduğunun altını çizerek; “İbadet ve kültürümüzü rahat yaşamamız amacıyla Toroslar Cem Evi’nin yapılmasını sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna Bey’e teşekkür ediyoruz. Hizmet yolu ve başarısı daim olsun” dedi.
Konuşmaların ardından Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, protokol üyeleriyle birlikte Toroslar Cem Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Hamit Tuna, daha sonra Alevi Kültür Dernekleri Toroslar Şubesi ile birlikte bu yıl 9’uncusunu organize ettikleri Geleneksel Aşure etkinliğine katıldı.
Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Cumhuriyet Alanı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ve ünlü sanatçı Musa Eroğlu’nun sahne aldığı etkinlikte Alevi Kültür Dernekleri Toroslar Şube Başkanı Hüseyin Değerli, Toroslar Cem Evi’nin ve 9’uncu aşure etkinliğinin yapılmasına sunduğu katkılarından dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya bir teşekkür plaketi takdim etti.

         


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA