LİG ŞEKİLLENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİG ŞEKİLLENİYOR


 

Süper Amatör Lig’de 7.hafta oynandı. Bu hafta oynanan 7 karşılaşmada ise 5 deplasman takımı kazanırken ev sahibi ekiplerinden sadece 2 takım galip gelebildi.

ALİ ŞANLI

Süper Amatör Lig’de 7.hafta oynandı. Şampiyonluğun en büyük adaylarından İdman Yurdu 1925 mağlubiyetle kapattığı haftanın ardından bir istifa geldi. Lider Toroslar Belediyespor 7’de 7 yaparak namağlup unvanını devam ettirdi. Liderin yakın takipçisi Tarsus Belediyespor hafta içi mesaisin de Erdemli Belediyespor’a mağlup olunca lider ile puan farkı 3’e çıktı. Bu hafta oynanan 7 karşılaşmada ise  5 deplasman takımı kazanırken ev sahibi ekiplerinden sadece 2 takım galip gelebildi.

GÖZ KAMAŞTIRIYORLAR
Lider Torsolar Belediyespor bu hafta K.Milliyespor’a konuk oldu. Zorlu geçen karşılaşmayı lider 2-1 kazanarak yoluna kayıpsız devam etti. Oyunun kontrolünü elinde tutan Toroslar Belediyespor zaman zaman zorlansa da attığım 2 gol ile 3 puanı alan taraf oldu. Ligin tek namağlup takımı olan Yeşil Beyazlı ekip, 7’de 7 yaparak en yakın takipçisine 3 puan taktı. 7 haftada 18 gol atan bunun karşılığında sadece 4 gol yiyen Toroslar ekibinin performansı göz kamaştırmaya devam ediyor.

ÇABUK ATLATTILAR
Hafta içi erteleme maçında Erdemli Belediyespor ile karşılaşan Tarsus Belediyespor 3-1 kaybederek zirve yarışında büyük yara almıştı. Hafta sonu maçında ise Akdeniz Belediyespor’u 2-1 yenerek komadan erken çıktı.Fazla gol pozisyonun olmadığı,her iki takımında kontrollü oynadığı maçta konuk takım Tarsus Belediyespor 2-1 kazanarak lider Toroslar Belediyespor’u takibini sürdürdü. Tarsus ekibi bu hafta sonu evinde ligde kötü günler geçiren İdman Yurdu 1925 takımını konuk edecek.

KAZANARAK GELİYOR
Ligdeki tek mağlubiyetini lider Toroslar Belediyespor’dan alan Meskispor Ormanspor maçında attığı 4 gol ile karşılaşmayı 4-1 kazanarak zirve yarışını sürdürdü. Lig 3’cüsü olan Meskispor Ormanspor maçında sergilediği futbol ile karşılaşmayı rahat kazandı. Arka arkaya aldığı galibiyetlerle şampiyonluk yarışı içinde olan Meskispor hafta sonu şampiyonluk yarışından uzaklaşan, Play-Off için mücadele eden Erdemli Belediyespor’u ağırlayacak.

LİGİN SÜRPRİZ TAKIMI
Kısıtlı bir bütçe ile lige giren Gülnar Belediyespor hafta sonu Erdemli Belediyespor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek play-off potasında kendine yer buldu. Çekişmeli geçen maçta istekli ve üretken olan Gülnar ekibi ligin güçlü takımı olan Erdemli Belediyespor’u 3-0 yenerek haftanın sürprizine imza attılar. Puanını 12’yi çıkaran Gülnar temsilcisi hafta sonu K.Milliyespor ile karşılaşacak.

ERKEN DAĞILDILAR 
Sezona büyük umutlarla başlayan,ligin 3’cü haftasında 5 oyuncu ile yola ayrımına giden İdman Yurdu 1925 sahasında Mersin İdman Yurdu’na 1-0 mağlup olunca hocası da gitti.Ligin en yüksek bütçesi ile kurulan ancak istediği skorları alamayan İdman Yurdu 1925 1-0 mağlup olunca genç teknik adamı Mehmet Nacir ile yollarını ayırdı. Şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Kırmızı Lacivertli takımın bundan sonraki hedefi play-off olacak. İdman Yurdu 1925 hafta sonu şampiyonluğun güçlü adaylarından Tarsus Belediyespor’a konuk olacak.

DERBİYİ KAYBETTİ
Anamur’un iki takımı Anamur Belediyespor ile Anamur Muzspor, Anamur’da karşı karşıya geldi. 5 golün atıldığı maçı Anamur Belediyespor 3-2 kazandı. Derbi maçta 2 Anamur ekibi maça hızlı başladı. Bol gol pozisyonun olduğu maçta daha etkili ve şanslı olan Anamur Belediyespor oldu. Haftayı mağlubiyetle kapatmasına rağmen Anamur Muzspor ilk 6 içinde kalarak play-off şansını sürdürdü. Anamur Muzspor bu hafta Akdeniz Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA