ERKEN VEDA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERKEN VEDA!


 

Sezon başı Yenişehirspor takımı alınıp isim değişikliğine gidilerek İdman Yurdu 1925 oldu. Ancak sezona istediği gibi başlayamayan kulüpte değişim erken geldi.

ALİ ŞANLI

Lige deneyimli teknik adam Mehmet Nacir ile başlayan, sil baştan yeni takım kuran İdman Yurdu 1925’de, ligin 7.haftasında kendi sahasında Mersin İdman Yurdu’na 1-0 kaybetmesinin ardından istifa geldi. Yönetimle bir araya gelen Nacir, kötü giden süreci üstlenerek istifa ettiğini bildirdi. Her iki tarafın anlaşıp el sıkışarak ayrılması ile sonuçlanan birlikteliğin ardından takımın başına Koray Erçin Çelikkaya geçti. 
Ayrılığın ardından açıklama yapan Mehmet Nacir, “Başkanımız Hamit İzol ile el sıkışarak ayrıldık. Çünkü bu takımı ben kurdum, kötü sonucu da sahiplenmem gerekiyordu. Belki kan değişikliği takımı iyi gelecek ve takımın önünü açmak için böyle bir kara aldım. Çalıştığım süre için de tam destek veren babam gibi gördüğüm başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Umarım İdman Yurdu 1925 layık olduğu yere kısa zaman içinde gelir” dedi.
Mehmet Nacir İdman Yurdu 1925 takımı ile 7 karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalar da 3 galibiyet,1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA