KAZANAN MİY OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAZANAN MİY OLDU


 

Mersin İdman Yurdu, Süper Amatör Ligin 7’inci haftasında kendi yerine geçmesi için kurulan isim kardeşi İdmanyurdu 1925’i tek golle geçerek mağlup etti.

ALİ ŞANLI

FİFA’dan gelen puan silme cezaları nedeniyle kötü günler geçiren Mersin İdman Yurdu, Süper Amatör Lig’in 7’inci haftasında kendi yerini alması için isim değişikliğine gidilerek kurulan İdmanyurdu 1925’i tek golle geçti. Adanalıoğlu Stadı’nda oynan tarihi maçta MİY’in tek gölünü Oğuzcan Yorulmuş kaydederken, iki takımda son düdüğe kadar kıran kırana kadar bir mücadele sergiledi. Ligde -9 puan silme cezası ile mücadele eden Mersin İdman Yurdu çıktığı 7’inci maçta 4’üncü galibiyetini alırken, puanını 5’e çıkararak 10’uncu sıraya yükseldi. İdmanyurdu 1925 ise ikinci mağlubiyetini alarak 10 puan ile 5’inci sıradaki yerini korudu.

KIRMIZI ŞEYTANLAR KALDIRIMDAN DESTEK VERDİ

Mersin İdman Yurdu’nun en büyük taraftar grubu olan Kırmızı Şeytanlar, Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi’nde oynanan maçta takımını yalnız bırakmadı. Tribünü olmayan stadın kaldırımlarında toplanan taraftarlar buradan attıkları sloganlarla takımına moral desteği sağladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA