TİY EVİNDE 2 PUAN BIRAKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY EVİNDE 2 PUAN BIRAKTI


 

Geçtiğimiz hafta lider Tuzlaspor’a 3-0 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alan Tarsus İdman Yurdu, bu hafta evinde ağırladığı Pendikspor ile 2-2 berabere kaldı.

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, ligin 7’inci haftasında evinde karşılaştığı İstanbul temsilcisi Pendikspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın 9’uncu dakikasında kazandığı penaltıdan Abdullah Halman’ın gölü ile 1-0 öne geçen Sarı Lacivertliler, üstünlüğünü koruyamadı. Savunması birçok pozisyonda zayıf kalan Mersin temsilcisi 25’inci dakikada Batuhan Kırdaroğlu’nun 37’inci dakikada da Oktay Balcı’nın gollerine engel olamayarak 2-1 geriye düştü. İlk yarının son saniylerinde Mustafa Yılmaz’ın gölüyle beraberliği yakalayan Tarsus İdman Yurdu, ikinci yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyerek maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Ligde oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik 1 de mağlubiyet alan Sarı Lacivertliler 12 puanla 6’ıncı sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA