GÖZLER BU DAVADA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖZLER BU DAVADA!


 

Mersin’de eşinin yeğenini istismar etmekten yargılanan şahıs bu defa öz kızını istismar ettiği iddiası ile hakim karşısına çıktı.

SONER AYDIN

Mersin’in merkez Akdeniz İlçesi’nde 2013’te eşinin yeğenini istismar eden Adnan İ. (54) , bu defa öz kızını istismar etmekten hakim karşısına çıktı. 2013 yılında eşinin 5 yaşındaki yeğenini taciz eden Adnan İ. bu suçtan 4 yıl ceza aldı. Cezaevinde tutukluluk hali devam eden Adnan İ., önceki gün Mersin Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘çocuğa cinsel istismar suçundan’ hakim karşısına çıktı. Çok sayıda avukatın müdahil olduğu duruşmada, tutuklu sanık Adnan İ., mağdur aile ve tanıklar hazır bulundu. Duruşmada iddiaları kabul etmeyen baba, eşinin kendisine iftira attığını öne sürdü. Duruşmada dinlenen mağdur kız, istismar iddiasını tekrarlarken, duruşmaya katılan psikologlar ve çocuğun rehber öğretmenleri de istismar olayını doğruladı. Görgü tanıkları zanlının eşine ve zaman zaman çocuklarına şiddet uyguladığını dile getirdi. 

KATALOG SUÇTAN YARGILANACAK 
Tanıkları dinleyen mahkeme heyeti suçun katalog suç kapsamında olması ve delillerin toplanması amacıyla duruşmayı 29 Kasım 2018’e erteledi. 

NE OLMUŞTU?
Olay, Haziran ayında Mersin’in merkez Akdeniz İlçesi’nde yaşandı. İddialara göre, 54 yaşındaki Adnan İ., eşinin banyo yaptırdığı 9 yaşındaki öz kızı E.İ.’nin odasına girdi. Odaya giren baba, küçük kızı üstünü değiştirdiği sırada elle dokunarak istismar etti. Küçük kız olayın ardından korkarak annesinin yanına kaçtı. 9 yaşındaki E.İ., 1 hafta sonra istismar olayını annesine ve okulda öğretmenlerine anlatınca, olay adli mercilere yansıdı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA