TİY DESTEK BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY DESTEK BEKLİYOR


 

Tarsus İdmanyurdu yönetiminden taraftara, bugün evinde oynayacağı Pendikspor maçı için destek çağrısı geldi.

ALİ ŞANLI

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Eyüphan Eyüboğlu başkanlığında toplanarak 13 Ekim Cumartesi günü oynanacak zorlu Pendikspor maçının değerlendirilmesini yaptı. 
Galip gelme ihtimallerinin yüksek olduğu Tuzlaspor karşısında yedikleri şansız gollerle yenildiklerini söyleyen Eyüboğlu, “Artık bu maçı unutup cumartesi günü Şehir Stadında oynayacağımız zorlu Pendikspor maçına hazırlanıyoruz. Futbolcularımıza ve teknik kadromuza güvencimiz sonsuzdur. Yaptığımız antrenmanda futbolcularımızdan Okan Yılmaz’ın adalesinde yırtık oluştuğu çekilen MR’da tespit edilmiş olup 4 hafta takımdan ayrı kalacaktır. Yine futbolcularımızdan Gökhan Sinanoğlu’nun ayağında ödem oluştuğundan takımdan 2 hafta ayrı kalacağı tespit edilmiştir” dedi.

TARAFTARLAR DERNEĞİNE YENİ YER
Başkan Eyüphan Eyüboğlu ayrıca, taraftarlar derneğine Yeni Park içerisinde bulunan kafeteryanın tahsis edilmesi için Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ön görüşme yapıldığını da açıkladı. Belediyeden gelecek cevaba göre hareket edileceğini aktaran Eyüboğlu, Tuzlaspor maçında yanımızda olan ve takımımızı maç boyunca destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bu hafta Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Pendikspor maçına tüm taraftarlarımızı ve destekçilerimizi bekliyoruz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA