BAL’IN TADI YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’IN TADI YOK


 

Bölgesel Amatör Lig’de 3’cü hafta geri kaldı.Mersin temsilcilerinden sadece İçelspor haftayı 3 puan ile kapattı.

ALİ ŞANLI

Geçen sezonun flaş takımı Mut İdman Yurdu çıktığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet alabildi. Silifke Belediyespor ise çıktığı 3 karşılaşmada da berabere kalarak henüz 3 puanla tanışmayan ekiplerden oldu. Şampiyonluk parolası ile sahaya çıkan Mersin ekiplerinin 3 haftalık performansı hayal kırıklığı yarattı.

BİR VAR BİR YOK
Büyük bütçelerle kadro kuran, ilk yılında şampiyonluk isteyen İçelspor istikrarsız performansı bu hafta da devam etti. Ligde henüz galibiyeti olmayan Adana Vefa 01 spor’a konuk olan İçlespor zayıf rakibi karşısında zorlandı. Ligin zayıf ekibi karşısında oyunun kontrolünü ele alamayan,baskılı oynayamayan Siyah Beyazlı ekip attığı tek gol ile 3 puanın sahibi oldu.Ligde ilk galibiyetini alan İçelspor liderin 5 puan gerisinde bulunuyor.

MUT’LU DEĞİLLER
Geçen sezon başarılı bir lig geçiren Mut İdman Yurdu bu sezon oynadığı 3 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi. Hafta sonu evinde lider Aksaray Belediyespor’u konuk eden Mut ekibi silik futbol oynayarak taraftarının tepkisini aldı. 90 dakika boyunca etkisiz futbol oynayan Mut İdman Yurdu yediği tek golle 3 puanı konuk takım Aksaray Belediyespor’a verdi. 3 maçta topladığı 3 puan ile ligde 10. Sırada bulunuyor Mut İdman Yurdu.

SİFTAH YAPAMADI
Ligde henüz 3 puanla tanışamayan Silifke Belediyespor evinde ağırladığı Adana Kiremithanespor takım ile 1-1 berabere kaldı. Maçın büyük bölümünde üstün oynayan,oyunu domine eden tarafın konuk takım Adana temsilcisi olması Silifke taraftarın tepkisine neden oldu. Silik bir futbol oyanayan,1-0 geriye de düşen Silifke temsilcisi zar zor bulduğu gol ile maçı 1-1’e getirerek mağlubiyetten zor kurtuldu. İlk 3 hafta da 3 beraberlik alan Silifke Belediyespor’un performansı şimdiden tartışılmaya başlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA