BAHÇE MAHALLESİ’NE HALI SAHA AÇILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAHÇE MAHALLESİ’NE HALI SAHA AÇILIYOR


 

Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan halı saha 12 Ekim 2018 Cuma günü düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Gelen talepleri göz önüne aldıklarının altının çizen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye olarak düzenli ve programlı olarak çalışmalarının meyvelerini verdiğini ve her hafta bir açılış yaparak bunu gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mahallelinin isteği doğrultusunda Şahin mahallesindeki halı sahayı yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, Mahalleye şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Can, ‘’Genele hitap eden hizmetlerimize ek olarak mahallelerden gelen talepleri de hizmet süremiz boyunca göz önünde bulundurduk. Diğer yandan sporun gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak faydalı bireyler olmaları yolundaki katkısını da biliyoruz. Bahçe mahallemizde de bu hizmetimizi yapmayı planlamıştık. Çok şükür açılışını yaparak hizmete açacağız” dedi.
Belediye Başkanı Şevket Can, 12 Ekim 2018 Cuma günü saat:13.30’da Bahçe Mahallesi Soyupark Parkı içerisinde gerçekleştirecekleri halı saha açılışına bütün vatandaşları davet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA