ÇOCUKLARA MÜZİKAL DAVETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇOCUKLARA MÜZİKAL DAVETİ


 

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), çocukların beğenisine sunulacak olan “Kitap Kurdu ile Can Haylazlara Karşı” adlı çocuk oyununun prömiyerini, 10 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 10:30 ve 14:00’da gerçekleştirecek.

MDOB’dan yapılan açıklamaya göre; etin ve müzikleri Kenan Korbek tarafından yazılan müzikalinin rejisörlüğünü Süleyman Tekin, reji asistanlığını Soner Fahlioğulları yapıyor. Dekor ve kostüm tasarımı Hatice Kaptı, ışık Barış Arslan ve koreografi Tolga Ergen tarafından gerçekleştiriliyor.

Eserde başlıca rolleri; Dağhan Ergün, Mustafa Özer, Yusuf Ziya Büyükaslan, Pınar Duygu Çınar, Başak Yıldız, Orhan Güllüler, Ercüment Şirin, Burcu Özdoğan, Serin Saybaşılı, Beste Berk, Ayşegül Devrim Dinçer, Özlem Pamuk ve Melahat Yavuz paylaşıyor.
Eserin diğer temsilleri 31 Ekim 2018 Çarşamba günü 10:30 ve 14:00’ da sahneleniyor. 
Biletler gişemizden ve www.biletiva.comadresinden temin edilebilir.

MÜZİKALİN KONUSU
Kitap Kurdu, kitap okumaktan hoşlanan; ders çalışmaktan zevk alan çocukların zihinlerinde yaşamaktadır. Haylazlarsa kitap okumayı sevmemekte ve sürekli derslerden kaytarmaktadırlar. Sınıfın çalışkanı Can; Haylazların buluşma noktası olan deponun yakında bir kütüphaneye dönüştürüleceğini Haylazlara bildirir. Fakat bu Haylazların hiç hoşuna gitmez. Can ve öğretmeni Haylazların ders çalışmasını sağlamak için bir plan yaparlar. Sene sonunda yapılacak olan bilgi yarışmasına Haylazlar katılacaktır. Can’ın yardımıyla ders zamanı ders çalışmaları; oyun zamanı oyun oynamaları gerektiğini anlar ve bunu uygularlar. Artık onlar da birer kitap kurdudurlar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA