YAN YANA GELMİYORLAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YAN YANA GELMİYORLAR!


 

Burhanettin Kocamaz’ın, Büyükşehir’e aday gösterilmemesi sonrası ilk kez başkanlık yaptığı meclis toplantısına MHP’nin adayı Başkan Hamit Tuna ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın katılmaması dikkat çekti.

SONER AYDIN / MEHMET NABİ BATUK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından bir dönem daha Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmeyen Burhanettin Kocamaz, yaşanan adaylık tartışmasının ardından ilk kez meclis toplantısına başkanlık yaptı. Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen toplantıda erkenden yerini alan Kocamaz, yaklaşık 20 dakika meclis üyelerinin salona gelmesini bekledi. Yoklama ve hemen akabinde gerçekleştirilen saygı duruşu ile başlayan meclis toplantısında, idareden gelen 11 konu, komisyonlardan gelen 10 konu ve gündem dışı 3 konunun görüşülerek karara bağlandı. Toplantıya MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın katılmaması ise dikkat çekti. Tuna’nın seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü gezi programı nedeniyle toplantıya katılmadığı öğrenilirken, MHP’li Şevket Can’ın ise belediye tarafından sürdürülen inşaatları denetlemek amacıyla yaptığı ziyaret ve inceleme çalışmaları nedeniyle toplantıya katılmadığı bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA