AÇILIŞI YAPILAN STADYUM NEDEN KULLANILAMIYOR? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AÇILIŞI YAPILAN STADYUM NEDEN KULLANILAMIYOR?


 

Silifke’nin Taşucu Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin 6 ay önce açılışını yaptığı stadyumun kapısına kilit vurulduğu iddia edildi!

Haber Merkezi  

Mersin’in Silifke ilçesi Taşucu Mahallesi’ne 16 Nisan 2018 tarihinde yapılan ve ünlü futbolcular Tuncay Şanlı ile Nihat Kahveci’nin de katıldığı Taşucu Stadyumu’nun açılışı görkemli bir şekilde yapıldı. Ancak açılış sonrası Taşucu Stadyumu’nun kapısına kilit vurulduğu iddiaları gündeme geldi.
Silifkeli gazeteci Murat Şengi son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile iddiaları gündeme getirerek, sorumlu olarak Büyükşehir Belediyesi’ni adres gösterdi. 
Şengi, “İlçemizde Medcem Silifke Belediyespor, Taşucuspor, 6 pas ve Çavuşbucağıspor gibi takımlarımız var. Bu takımlar antrenman yapacak ve maç oynayacak stat bulamıyorlar. Yetkililer Taşucu Stadyumu’nun daha tam anlamıyla tamamlanmadığı için kulüplere verilmediğini söylediler. O zaman tamamlanmayan stadın açılışını neden yaptınız? Stadın açılışında hazır bulunan sayın Burhanettin Kocamaz’ın sözü; bu stadın yapımını üstlenen yüklenici firmaya geçmiyor mu? 6 aydır kapalı olan bu stadyumda spora gönül vermiş insanlar ne zaman spor yapacaklar? Sayın Başkanım Burhanettin Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde bir başı boşluk mu var? Yoksa Daire Başkanlarınıza sözünüz mü geçmiyor?” diyerek, sert eleştiriler ile yüklendi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA