PEDALLAR KAPLUMBAĞALAR İÇİN ÇEVRİLECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PEDALLAR KAPLUMBAĞALAR İÇİN ÇEVRİLECEK


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Bisikletli Gezginler Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen 5’nci Caretta Bisiklet Festivali başladı.

Mersin'in yıllardır ev sahipliği yaptığı caretta caretta kaplumbağalarının bilinirliğini artırmak, kaplumbağaların korunmasını sağlarken bisiklet sporunun da yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen festival Cumhuriyet Meydanı’ndan start aldı.

Mersin'in doğasını, kültürünü, misafirperverliğini tanıtmak amacıyla düzenlenen festivale Mersin dâhil olmak üzere 16 ilden 15-60 yaş arası 175 bisiklet gezgini katıldı. 5-6-7 Ekim tarihleri boyunca gün sürecek olan festivalde bisiklet tutkunları 3 gün boyunca Mersin’in tarihini, turistik yerlerini ve doğasını keşfedecekler. 

“BU FESTİVAL BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ”
Mersin Bisikletli Gezginler Derneği Başkanı Ahmet Salih Özenir ise festival hakkında bilgi verirken, her yıl katılımın arttığına ve geri dönüşlerinin oldukça olumlu olduğuna değinerek, “Biliyorsunuz Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü bir desteği ile bu festivali yapıyoruz. Bundan da çok mutluyuz. Bu yıl festivalimize katılım yüksek.  Arkadaşlarımızla birlikte Çok keyifli bir yolculuk yapacağız. Zaten festival sonrası geri dönüşler çok olumlu, çok güzel oluyor. Organizasyonumuz gerçekten çok güçlü bir organizasyon. Büyükşehir Belediyemiz ve derneğimizin ortaklaşa yürüttüğü bir sosyal sorumluluk projesi. Geri dönüşler çok iyi. Yemeklerimizi çok seviyorlar. Sıcak kanlı insanlarımızı çok seviyorlar. Bu yıl da oldukça keyifli bir festival olacağına inanıyorum ” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından dernek başkanı Özenirin Başkan Kocamaz'a teşekkür plaketi sunmasının ardından, verilen startla birlikte 175 bisikletçi Mersin’i karış karış gezmek için yola koyuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA