YOL DURDU, 65 İŞÇİ KAPININ ÖNÜNE KOYULDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YOL DURDU, 65 İŞÇİ KAPININ ÖNÜNE KOYULDU!


 

Tarsus ile Çamlıyayla ilçesi arasını araç yolculuğu ile 45 dakikaya indirecek yol çalışmaları ödenek yokluğu nedeniyle son 15 kilometrede durdurulurken 65 işçi de işten çıkartıldı.

Mehmet Nabi Batuk 

Mersin’de önemli bir kamu yatırımından daha kötü haber geldi. 2013 yılında yapımına başlanan Tarsus – Çamlıyayla yol projesinde ödenek yokluğu nedeniyle tüm çalışmaların durduğu öğrenildi. İki ilçe arasındaki araç yolculuğunu 45 dakikaya indirecek yol çalışmalarında 65 işçide kapının önüne koyulurken projenin yüzde 60 oranında tamamlanabildiği öğrenildi. Yaklaşık olarak 15 kilometrelik bir kısmının kaldığı bildirilen Tarsus – Çamlıyayla Yolu 52,4 kilometresi tek yol, 3,85’si bölünmüş yol olmak üzere toplanda 56,3 kilometre uzunluğunda projelendirilmişti. Yolun uygulama proje bedeli ise yaklaşık 113 milyon 900 bin lira olarak duyurulmuştu.

TEPEBAĞLI: “EN ÖNEMLİ BAĞLANTI YOLUMUZ”
Tarsus ile Çamlıyayla arasını 45 dakikaya indirecek yol projesinin iki ilçe açısından da çok önemli olduğunu kaydeden Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ise “İlçemizin en önemli bağlantı yolu olma özelliğini taşıyor. Gerek turizm gerekse de diğer ekonomik meseleler konusunda o yolun çok büyük önemi var” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA