HAYAL KIRIKLIĞI YARATTILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTILAR


 

BAL’da mücadele eden temsilcilerimiz ilk 2 hafta performansı ile hayal kırıklığı yaşadı.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. gurupta mücadele eden Mersin ekipleri Mut İdman Yurdu, Silifke Belediyespor ve İçelspor ilk 2 haftadaki performansları ile şaşırttılar. Hemen hemen 3 takımın da şampiyonluk iddiası ile lige başlaması Mersin için olumlu olsa da saha içi performanslarına bakıldığında işlerinin çok zor olduğunu görülüyor.

Yaptığı transferlerle ligin favorisi konumuna gelen İçelspor'un ilk 2 haftada 1 puan alması yönetimini ve teknik ekibini üzdü. İlk hafta Silifke Belediyespor ile oynayan ikinci hafta ise Kapadokya Göremespor karşılaşan Siyah Beyazlı ekip bu maçlardaki performansı düşük bulundu. Spor kamuoyu tarafından yakından takip edilen İçelspor kısa sürede toparlanmaz ise şampiyonluk başka bahara kalır. İçelspor İlk hafta Silifke ekibi ile berabere kalarak 1 puan almış, 2. maçında ise sahasında Kapadokya Göremespor'a 1-0 mağlup olmuştu.

MUT'LU OLMAK İSTİYOR
Geçen yıl ilk defa katıldığı Bölgesel Amatör Ligde iyi bir sezon geçirerek dikkatleri çeken Mut İdman Yurdu ikinci hafta galibiyetle tanıştı. Lige evinde oynadığı Kırıkhanspor ile giriş yapan ve ilk maçında rakibine 2-0 mağlup olan Mut İdman Yurdu taraftarını üzmüştü. Ligin ikinci maçında ise deplasmanda Ceyhanspor'u 4-1 yenerek bir bakıma taraftarından özür diledi. Geçen sezon olduğu gibi zirve yarışında olmak isteyen Mut temsilcisi ilk hafta alınan mağlubiyeti uyarı olarak görüyor.  

SİLİFKE BİR BİR İLERLİYOR
Ligin ilk maçında güçlü İçelspor ile sahasında berabere kalarak lige başlayan Silifke Belediyespor 2. maçta da berabere kalarak henüz hanesine 3 puan yazdıramayan ekiplerden oldu. Deplasmanda Talasgücü Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Silifke ekibi evinde oynayacağı maçta mutlka 3 puan için çıkacak. Adana Kiremithanespor ile karşılaşacak olan Silifke Belediyespor olası puan kaybında ise teknik ekip de değişim gündeme gelecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA