LİG ŞEKİLLENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİG ŞEKİLLENİYOR


 

Süper Amatör Lig beklendiği gibi çekişmeli ve tempolu geçiyor. Şampiyonluğa oynayan ekiplerin rakiplerine karşı zorlansa da kazanmayı bildiler.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk yarışı şekillenmeye başladı. Ligin 5. Haftasında şampiyonluğa oynayan ekipler içinde; Mersin İdman Yurdu ve Anamur Belediyespor dışında puan kaybı yaşayan olmadı. Meskispor, Toroslar Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Tarsus Belediyespor yollarına kayıpsız devam ettiler. İlk haftalarda tökezleyen ama son iki maçını kazanarak şampiyonluk yarışına ortak olan İdman Yurdu 1925 ise haftayı BAY geçti.

İKİ TAKIMA DA YARAMADI
Haftanın maçında Anamur Belediyespor ile Mersin İdman Yurdu Anamur’da karşı karşıya gelmiş maç başladığı gibi 0-0 bitmişti. Her iki takımında mutlak 3 puan için çıktığı maçta 1’er puana razı oldular. Mersin İdman Yurdu sahada kazanmasına rağmen geçmişten gelen borçlar yüzünden eksi 9 puanı bulunuyor. Kulüpten gelen bilgiler ise her an başka puan silme cezalarının gelebileceği konuşuluyor. Anamur temsilcisi Anamur Belediyespor lige kötü başlangıç yaparak şampiyonluk yarışında bir hayli geride kaldı. Rakipleri puan kaybetmez ise işi zor gözüküyor.

KAYIPSIZ GİDİYOR
Ligde 5’te 5 yapan tek takım olan Toroslar Belediyespor liderlik koltuğunu sevdi. Kayıpsız giden Toroslar ekibi sergiledikleri futbol ile lider ligi uzun süre bırakmaya niyeti olmadığını gösteriyor. Bir birinden zorlu maçlara çıkan ve bu maçlarda kayıpsız  çıkan Yeşil Beyazlı takım bu performansını sezona yayabilirse mutlu sona ulaşması muhtemel takımların başında geliyor. Bu hafta ki rakibi K.Milliyespor ligde hedefi olmayan ekiplerden. Tümüyle enerjisini alt yapıya veren K.Milliyespor 3-1’lik mağlubiyeti fazla umursamıyor gözüküyor.

LİDERİN ENSESİNDE
İki Tarsus ekibinden biri olan Tarsus Belediyespor 5 haftada topladığı 12 puan ile liderin yakasını bırakmıyor. Mersin’de oynanan maçta Mersin Ormanspor’u 3-1 yenerek bu yarışta beni unutmayın mesajı verdi. Bölgesel Amatör Lige çıkmak isteyen Tarsus temsilcisi bu performansı devam etmesi durumunda devre arası yapılacak takviyeler ile takımını güçlendirmesi bekleniyor. Ligin amaçsız takımı Ormanspor 5 hafta da 3 puan alarak lige veda etme korkusunu bu sezon boyunca yaşayacak gibi duruyor.

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
Diğer sezonlarda olduğu gibi bu sezonda hedef olarak şampiyonluğu gösteren Meskispor 5. Haftada henüz puanı olmayan Tarsus Yıldırımspor’a yarım düzine gol yağdırdı. 6-1  kazandığı maçtan sonra iyice havaya giren Meskispor bir maç eksiği ile 9 puanı bulunuyor. Ligde 3.durumda olan Meskispor oyuncu kalitesine bakıldığında şampiyonluk yarışında sezon sonuna kadar olması ön görülen takımlardan.

KISA SÜREDE TOPARLANDI
Ligin en iddialı ekibini kuran İdman Yurdu 1925 haftayı dinlenerek geçirdi. İlk iki haftada beklenmedik puan kaybı yaşamasına rağmen kısa sürede toparlandı. Son 2 haftada 6 puan alan Kırmızı Lacivertli takım 4. haftada 7 puan ile 4. Sırada bulunuyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA