“YARGIYA GİDECEĞİM!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“YARGIYA GİDECEĞİM!”


 

Silifke’de 24 Haziran seçimlerinin ardından en fazla tartışılan isim olan CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Turgut, hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili yargıya gideceğini söyledi.

Haber Merkezi

24 Haziran seçimlerinde alınan başarısız sonuçların ardından sık sık tartışılan CHP’li Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut sosyal medyada hakkında çıkan iddialara sert tepki gösterdi. İddiaların asılsız olduğunu savunan Başkan Turgut, yargı yoluna gideceğini duyurdu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Yaklaşan yerel seçimleri fırsat bilen bazı art niyetli kişiler ve maşaları, sosyal medya üzerinden şahsıma ve kurumumuza yönelik çirkin ve asılsız saldırılarda bulunmaktadırlar. Bu kişiler, her mecrada ve herkes hakkında iftira ve çirkin saldırılarda bulunmanın bir demokratik hak ve özgürlük olduğunu düşünme yanılgısı içindedirler. Bu süreçte, herkesi, karşısına aldığı insanlara dahi saygılı davranmaya ve nezakete davet ediyor, bu yasa dışı saldırılara karşı yargı yoluna gidildiğini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” ifadelerini kullandı.

24 HAZİRAN ERDOĞAN VE AKP BİRİNCİ PARTİ ÇIKTI
Başkan Turgut, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarının ardından en fazla eleştiri alan isimlerin başında gelmişti. CHP’li ilçeler Mezitli ve Yenişehir’de Muharrem İnce ve CHP birinci parti çıkarken Silifke’de durum tam tersi oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan yüzde 30.444 ile birinci olurken Muharrem İnce ise 30.156 ile ikinci oldu. İlçe milletvekili seçimlerinde CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin oluşturduğu Millet İttifakı birinci çıktı ancak parti bazında yine AKP birinci parti oldu. AKP yüzde 23.206 oy alırken CHP ise 22.866 oy aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA