PUANLAR PAYLAŞILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PUANLAR PAYLAŞILDI


 

Mersin İdman Yurdu zorlu Anamur deplasmanından 1 puan alarak nağmağlup serisini bozmadı.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’in 5. haftasında Mersin İdman Yurdu, zorlu Anamur deplasmanından 1 puanla döndü. Baştan sona tempolu geçen karşılaşmada her iki takımda yakaladıkları gol pozisyonlarından faydalanamadı. İlk yarı başladığı gibi bitti. 2. yarıda ise iki takım da kontrollü oyunu benimseyen sistemle sahaya çıktı. Maç içinde zaman zaman tansiyon yükselse de maçta korkulan olmadı. Karşılaşmada 0-0 eşitlikle sona erdi.
Mersin İdman Yurdu, Anamur deplasmanından aldığı 1 puan ile puanını 2’ye çıkardı. Bilindiği gibi Mersin İdman Yurdu’nun FİFA’dan gelen cezalar ile ligde eksi 9 puan cezası bulunuyor. Kırmızı-Lacivertliler oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik elde etti. Ligde mağlubiyeti olmayan diğer takımlar ise lider Toroslar Belediyespor ve Tarsus Belediyespor.
Geçen sezon Bölgesel Amatör Lige veda ederek Süper Amatöre geri dönen Anamur Belediyespor evinde Mersin İdman Yurdu’na puan kaptırarak şampiyonluk yarışında yara aldı. Şu ana kadar oynadığı 4 karşılaşmada 1galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Topladığı beş puan ile 9. sırada bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA